И даље потрага за тијелом младића

Претраживањем преосталог дијела корита ријеке Миљацке до ушћа у Босну, данас ће бити настављен 14. дан потраге за Алдином Мулићем /28/ који је 13. децембра упао у Миљацку у сарајевском насељу Долац Малта.

Босна и Херцеговина 26.12.2017 | 10:34
И даље потрага за тијелом младића
Након што је јуче у два наврата подигнута брана на Бентбаши и значајно смањен ниво воде ријеке Миљацке, припадници Федералне управе цивилне заштите /ФУЦЗ/ два пута су се спуштали у ријеку и до мрака претражили корито.

Неке локације у јучерашњој претрази корита Миљацке због неприступачности и дубине воде преко два метра нису могле бити детаљно претражене, те ће данас још једном бити подигнута брана на Миљацки како би се за три-четири сата ове локације детаљно претражиле, саопштено је из ФУЦЗ.

Планирана је претрага четири локације које ће данас бити интензивније прегледане. Прва дионица је од паркинга РТВ Дома према АСА ауту у дужини од 400 метара, друга се наставља на прву од ФИС-а низводно, трећа дионица је иза бивше Фабрике "Зора", док је четврта дионица од моста код Тржног центра Виза.

Планирано је да претраживање корита ријеке Миљацке данас буде завршено, а ако тијело Алдина Мулића не буде пронађено биће искључена могућност да се оно налази у Миљацки, па ће се потрага наставити низводно ријеком Босном, преноси "Кликс".

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар