Овако је Трамп славио Бадњи дан

Амерички предсједник Доналд Трамп био је вриједан на Бадњи дан - твитовао је против непријатеља, охрабривао је америчке војнике који су у иностранству, играо је голф, разговарао са дјецом коју занима када ће им Деда Мраз донијети поклоне, вечерао је са породицом и присуствовао поноћној миси, наводи агенција АП.

Свијет 25.12.2017 | 09:12
Овако је Трамп славио Бадњи дан
Трамп је започео дан објавама на друштвеној мрежи Тwиттер против медија и замјеника директора америчког Федералног истражног бироа (ФБИ) Ендрјуа Мекејба, кога сматра пристрасним противником.

Трамп је такође провео неколико сати играјући голф у свом приватном клубу у Палм Бичу на Флориди.

Након тога, предсједник и прва дама САД су у оквиру програма америчке војне команде задужене за ваздушну безбједност у САД и Канади (Норад - Нортх Америцан Аероспаце Дефенсе Цомманд), која сваке године прати путовање Деда Мраза, разговарали телефоном са дјецом коју је занимало када ће Деда Мраз посјетити њихове домове.

"Деда Мраз се креће веома брзо. Биће у твојој кући веома касно вечерас када будеш спавао", рекао је Трамп у једном од телефонских разговора.

Трамп је у недјељу захвалио војницима који су далеко од својих породица да би, како је навео, "бранили све породице, слободу и понос" САД.

"Ми смо данас као и свакога дана захвални на вама и вашим породицама", поручио је Трамп америчким војницима који Божић по грегоријанском календару проводе у иностранству.

Трамп је имао породичну вечеру на Бадње вече послије чега је присуствовао поноћној миси у епископалној цркви у Палм Бичу у којој се 2005. године вјенчао.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар