Ovako je Tramp slavio Badnji dan

Američki predsjednik Donald Tramp bio je vrijedan na Badnji dan - tvitovao je protiv neprijatelja, ohrabrivao je američke vojnike koji su u inostranstvu, igrao je golf, razgovarao sa djecom koju zanima kada će im Deda Mraz donijeti poklone, večerao je sa porodicom i prisustvovao ponoćnoj misi, navodi agencija AP.

Svijet 25.12.2017 | 09:12
Ovako je Tramp slavio Badnji dan
Tramp je započeo dan objavama na društvenoj mreži Twitter protiv medija i zamjenika direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Endrjua Mekejba, koga smatra pristrasnim protivnikom.

Tramp je takođe proveo nekoliko sati igrajući golf u svom privatnom klubu u Palm Biču na Floridi.

Nakon toga, predsjednik i prva dama SAD su u okviru programa američke vojne komande zadužene za vazdušnu bezbjednost u SAD i Kanadi (Norad - North American Aerospace Defense Command), koja svake godine prati putovanje Deda Mraza, razgovarali telefonom sa djecom koju je zanimalo kada će Deda Mraz posjetiti njihove domove.

"Deda Mraz se kreće veoma brzo. Biće u tvojoj kući veoma kasno večeras kada budeš spavao", rekao je Tramp u jednom od telefonskih razgovora.

Tramp je u nedjelju zahvalio vojnicima koji su daleko od svojih porodica da bi, kako je naveo, "branili sve porodice, slobodu i ponos" SAD.

"Mi smo danas kao i svakoga dana zahvalni na vama i vašim porodicama", poručio je Tramp američkim vojnicima koji Božić po gregorijanskom kalendaru provode u inostranstvu.

Tramp je imao porodičnu večeru na Badnje veče poslije čega je prisustvovao ponoćnoj misi u episkopalnoj crkvi u Palm Biču u kojoj se 2005. godine vjenčao.

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar