На улазу у БиХ чекање 2 сата

Колоне возила чекају на излазу из Хрватске према БиХ, а најдуже задржавање је на граничном прелазу Гуња-Брчко гдје се чека два часа, саопштио је Хрватски ауто-клуб (ХАК).

Босна и Херцеговина 23.12.2017 | 19:02
На улазу у БиХ чекање 2 сата
На прелазима Јасеновац-Драксенић задржавање је један час и 45 минута, а Маљевац-Велика Кладуша један и по час. 

Један час возила чекају на излазу из Хрватске на прелазу Стара Градишка-Градишка, Личко Петрово Село-Изачић и Боговоља-Хаџин Поток, а 45 минута у Славонском Броду. 

Чекање на прелазак у Жупањи према Орашју у БиХ је пола часа. 

Због појачаног надзора на словеначкој страни два часа чека се и на прелазу Брегана. Колона возила у Словенији дуга је око четири километра.

Извор: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Анализа запада

23.12.2017 18:32

То је доказ у какву се дрзаву улази, застава неопрана погтаницна неорганизована буди бог снама па наста ово лици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПЈ

23.12.2017 19:35

Из године у годину на улазак у БиХ цекаце се све висе јер це колоне бити све дузе. Назалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ммммм....

23.12.2017 22:54

Кад казу да се цека сат, то се цека најмање цетири,све лазу. Народ је бијесан,тотаална неорганизираност,цека се и по 10 сати на Брегани,нису нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малес ЦХ

24.12.2017 11:14

Мора да буду колоне када се за свако ауто детаљно прегледају пасоси,саобрацајна,зелена карта, и пртљаг посто је њима у корист ако ниси понио или заборавио зелену карту морас да поцастис лопове са 20 или 50 еур, али као сто нас питају дали несто кад прекрсимо тако радимо и у цх мозда би њима паметније било да оду на свицарску границу нека виде како се ради вецина аута пролази само по неко ауто зауставе прегледају пасос или ако несто дузе траје паркирају у страну да остали пролазе а не као наси све зауставе да несто неби пропустили

ОДГОВОРИТЕ