Андрија Живковић под лупом Арсеналових скаута!

Тако тврди О Жого.

Фудбал 26.12.2017 | 00:00
Андрија Живковић под лупом Арсеналових скаута!
Звучи помало нестварно, али  тако пише у малом оквиру у португалском  О Жогу. Арсеналови скаути и даље су редовни на Бенфикиним утакмицама и све то због - Андрије Живковића.

Понајбољи играч младе репрезентације Србије се додуше већ неко време помиње као један од многих играча које Тобжије прате, али су гласине ове јесени утихнуле с обзиром да Живковић није баш најстандарднији у првом тиму лисабонских Орлова.

И таман што је јавност почела да заборавља о тим изасланицима из Лондона ова вест. О Жого је уверен да је баш Живковић под лупом, мада се не залећу са некаквим најавама бомбастичног трансфера. Просто, Живковић се прати. Тако је било и на Куп утакмици са Портимоненсеом у којој је Живковић играо до 63. минута када је изведен из игре при вођству Бенфике од 2:1 (на крају је било 2:2).

О Жого завршава неодређеном реченицом: Арсенал би МОГАО да у јануару достави Бенфики конкретну понуду.

Није тајна да би Живковић “могао“ да напусти Бенфику ове зиме како би покушао да избори место у репрезентацији Србије за Светско првенство у Русији. Само што се до сада писало да су највећи фаворити за његов потпис Севиља и Валенсија. Објективно, у Арсенало тешко да би добио те жељене минуте већ у првих шест месеци на Емирејтсу.

Подсетимо, у Живковићевом уговору постоји и клаузула по којем његова слобода кошта 60.000.000 евра, али је свима јасно да Бенфика тренутно не може да очекује ни приближно обештећење.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар