Andrija Živković pod lupom Arsenalovih skauta!

Tako tvrdi O Žogo.

Fudbal 26.12.2017 | 00:00
Andrija Živković pod lupom Arsenalovih skauta!
Zvuči pomalo nestvarno, ali  tako piše u malom okviru u portugalskom  O Žogu. Arsenalovi skauti i dalje su redovni na Benfikinim utakmicama i sve to zbog - Andrije Živkovića.

Ponajbolji igrač mlade reprezentacije Srbije se doduše već neko vreme pominje kao jedan od mnogih igrača koje Tobžije prate, ali su glasine ove jeseni utihnule s obzirom da Živković nije baš najstandardniji u prvom timu lisabonskih Orlova.

I taman što je javnost počela da zaboravlja o tim izaslanicima iz Londona ova vest. O Žogo je uveren da je baš Živković pod lupom, mada se ne zaleću sa nekakvim najavama bombastičnog transfera. Prosto, Živković se prati. Tako je bilo i na Kup utakmici sa Portimonenseom u kojoj je Živković igrao do 63. minuta kada je izveden iz igre pri vođstvu Benfike od 2:1 (na kraju je bilo 2:2).

O Žogo završava neodređenom rečenicom: Arsenal bi MOGAO da u januaru dostavi Benfiki konkretnu ponudu.

Nije tajna da bi Živković “mogao“ da napusti Benfiku ove zime kako bi pokušao da izbori mesto u reprezentaciji Srbije za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Samo što se do sada pisalo da su najveći favoriti za njegov potpis Sevilja i Valensija. Objektivno, u Arsenalo teško da bi dobio te željene minute već u prvih šest meseci na Emirejtsu.

Podsetimo, u Živkovićevom ugovoru postoji i klauzula po kojem njegova sloboda košta 60.000.000 evra, ali je svima jasno da Benfika trenutno ne može da očekuje ni približno obeštećenje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar