Мало отрова, храбрости и бијеса!

"Морамо да поправимо неке ствари, иначе ризикујемо још једно срамоћење", каже Гатузо.

Фудбал 22.12.2017 | 20:15
Мало отрова, храбрости и бијеса!
Милан је у проблему. Милан је у великом проблему. Росонери су тренутно на осмој позицији у Серији А и очекује их меч против Аталанте у суботу од 18 часова у ком ће се видети да ли је Ђенаро Гатузо успео да поправи стање код црвено-црних.

Тим је провео неколико дана у карантину, далеко од пријатеља и породице. Све да би се појачала веза између играча, али и као део казне због лоших резултата.

"Радили смо вредно, а имамо још мало да се спремимо. Проблем са овим тимом није тај како се ради, већ нам је потребно мало отрова, храбрости и беса", рекао је Гатузо.

Није задовољан тренер Милана како се његов тим носи са притиском.

"Ту је искуство неких старијих играча који са мало разговора могу да поправе то како стојимо на терену. На први помен потешкоће, екипа нестаје са терена. Можете да видите и на снимцима, погубе се".

Одбрана такође не штима...

"Нисам био задовољан против Вероне, зато што сваки пут када је противник пришао деловали смо спремно да примимо гол. Чим се мало растегнемо, наше слабости се покажу".

Плаши се Гатузо да ствари не постану још горе.

"Морамо да тренирамо психу, зато што физичка припрема није довољна. Имам осећај да мој тим не разуме опасност у неким ситуацијама. Морамо да поправимо неке стварим иначе ризикујемо још једно срамоћење".

О (не)понуђеној оставци о којој се писало.

"Писало се о томе, али ја нисам никада ни помислио о томе. Ово је велика прилика, знао сам и када сам пристао да ће бити потешкоћа. Знао сам такође да ће бити тежак посао усрећити 400.000.000 навијача".

Због чега карантин?

"Да бисмо послали сигнал играчима и навијачима. Били смо посрамљени. Видео сам да играчи дају све на тренингу, али то није довољно, зато што на утакмицама нисмо скоро ништа урадили. Крхки смо".

Гатузо истиче да не жели да реакције навијача буду лоше током утакмице.

"Надамо се да публика неће протестовати током меча. Ако будемо ужасни, могу да нам звижде на крају, после последњег звиждука", рекао је Гатузо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар