Избо дјевојку што га је одбила

Један младић из Русије побеснео је када је његова девојка одбила да прихвати брачну понуду па ју је избо на смрт у сред супермаркета у Русији.

Свијет 22.12.2017 | 07:53
Избо дјевојку што га је одбила
Он је затим окренуо нож према себи и покушао да се убије, али у томе није успео. Обливен крвљу тражио је од осталих људи из продавнице да га "докрајче", пренео је Дејли мејл онлајн.

Све се одиграло у руском градићу богатом нафтом Уфи, а премаузнемирујућим фотографијама с лица места, 23-годишња убијена девојка лежала је на пола испод фрижидера продавнице. Сведоци кажу да ју је њен момак избо 17 пута. 

Према изјавама сведока и комшија убијене девојке, младић је пре убиства чекао девојку испред њене кујће и касније је пратио до продавнице, док јеона покушавала да му побегне. 

Према извештајима локалних медија, родитељи убијене били су против брака њих двоје јер је младић имао криминални досије. Како пишу локални медији, момак је стигао девојку код продавнице у којој се десио масакр, пришао јој с букетом цвећа и прстеном и запросио је. Међутим, она је одбила да се уда за њега и рекла да жели да раскину везу. 

Онда је утрчала у радњу и затим се чуло "Упомоћ". 

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар