Izbo djevojku što ga je odbila

Jedan mladić iz Rusije pobesneo je kada je njegova devojka odbila da prihvati bračnu ponudu pa ju je izbo na smrt u sred supermarketa u Rusiji.

Svijet 22.12.2017 | 07:53
Izbo djevojku što ga je odbila
On je zatim okrenuo nož prema sebi i pokušao da se ubije, ali u tome nije uspeo. Obliven krvlju tražio je od ostalih ljudi iz prodavnice da ga "dokrajče", preneo je Dejli mejl onlajn.

Sve se odigralo u ruskom gradiću bogatom naftom Ufi, a premauznemirujućim fotografijama s lica mesta, 23-godišnja ubijena devojka ležala je na pola ispod frižidera prodavnice. Svedoci kažu da ju je njen momak izbo 17 puta. 

Prema izjavama svedoka i komšija ubijene devojke, mladić je pre ubistva čekao devojku ispred njene kujće i kasnije je pratio do prodavnice, dok jeona pokušavala da mu pobegne. 

Prema izveštajima lokalnih medija, roditelji ubijene bili su protiv braka njih dvoje jer je mladić imao kriminalni dosije. Kako pišu lokalni mediji, momak je stigao devojku kod prodavnice u kojoj se desio masakr, prišao joj s buketom cveća i prstenom i zaprosio je. Međutim, ona je odbila da se uda za njega i rekla da želi da raskinu vezu. 

Onda je utrčala u radnju i zatim se čulo "Upomoć". 

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar