"Партизан ће опет бити јак, иако га многи не воле!"

Партизан представио календар за 2018. годину.  Кошаркашки клуб Партизан представио је у Београду календар за наредну, 2018. годину.  КК Партизан промовисао календар, а председник црно-белих поручио да ће "Партизан поново бити јак" и да он неће одустати од зацртаног циља.

Кошарка 21.12.2017 | 21:15
"Партизан ће опет бити јак, иако га многи не воле!"
Представљању календара присуствовао је тим црно-белих, предвођен тренером Ненадом Чанком.

Први део календара посвећен је актуелној генерацији Партизана, са изузетном месеца априла на којем је фотографија чувене генерације која је 1992. године освојила титулу првака Европе, док је други део календара посвећен навијачима.

Медју званицама на промоцији календара, осим управе Партизана, били су и председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић, генерални секретар КСС Дејан Томашевић, бивши фудбалер Саво Милошевић, менаџер Мишко Ражнатовић.

Новица Величковић који "гине" за лопту, уз поруку: "Храбро срце никад не посустаје", златна генерација КК Партизан, архивска фотографија навијача Партизана... Све су то мотиви које ћете пронаћи на календару Партизана за 1018. годину.

Председник црно-белих Остоја Мијаиловић је у поздравној речи захвалио играчима и стручном делу клуба што се "свакодневно боре у тешким тренуцима да оправдају поверење и очекивања" управе, а онда се осврнуо и на актуелну ситуацију у клубу.

"Читали сте текстове у медијима и многи су забринути. Али, морамо да се сукобимо са проблемима јер више не можемо да издржимо да будемо на коленима, да молимо, да кумимо, да се повлачимо... Треба нам добра астмосфера, желимо сви заједно јак Партизан, а за то је потребно мало стрпљења. Ја вам обећавам сигурно да нећу одустати, ништа ме неће уплашити, ништа ме неће склонити са овог пута којим сам кренуо, јер хоћу да направимо Партизан као што је некада био", рекао је Мијаиловић.

Истакао је да Партизан има "много непријатеља".

"Имамо многе непријатеље, и у супротном табору, нажалост имамо непријатеље са многих страна, који не воле Партизан. Морамо бити јаки и показати да смо јединствени и да Партизан мора да постоји и он ће и постојати", поручио је председник Партизана.

Иначе, присутни су били сви играчи КК Партизан, али је каснио Вања Маринковић.

"Новопечени возач је каснио 45 минута, јер није могао да нађе паркинг", једва је сачекао да "пецне" кошаркаша портпарол црно-белих Иван Ивковић.

На промоцији су били некадашњи председник и легенда клуба Предраг Саша даниловић, некадашњи играчи црно-белих Дејан Томашевић, Зоран Стевановић, ту је био и менаџер Мишко Ражнатовић који је ћаскао са председником црно-белих Остојом Мијаиловићем, некадашњи фудбалски ас, сада потпредседник ФСС Саво Милошевић...

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар