"Partizan će opet biti jak, iako ga mnogi ne vole!"

Partizan predstavio kalendar za 2018. godinu.  Košarkaški klub Partizan predstavio je u Beogradu kalendar za narednu, 2018. godinu.  KK Partizan promovisao kalendar, a predsednik crno-belih poručio da će "Partizan ponovo biti jak" i da on neće odustati od zacrtanog cilja.

Košarka 21.12.2017 | 21:15
"Partizan će opet biti jak, iako ga mnogi ne vole!"
Predstavljanju kalendara prisustvovao je tim crno-belih, predvođen trenerom Nenadom Čankom.

Prvi deo kalendara posvećen je aktuelnoj generaciji Partizana, sa izuzetnom meseca aprila na kojem je fotografija čuvene generacije koja je 1992. godine osvojila titulu prvaka Evrope, dok je drugi deo kalendara posvećen navijačima.

Medju zvanicama na promociji kalendara, osim uprave Partizana, bili su i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, generalni sekretar KSS Dejan Tomašević, bivši fudbaler Savo Milošević, menadžer Miško Ražnatović.

Novica Veličković koji "gine" za loptu, uz poruku: "Hrabro srce nikad ne posustaje", zlatna generacija KK Partizan, arhivska fotografija navijača Partizana... Sve su to motivi koje ćete pronaći na kalendaru Partizana za 1018. godinu.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je u pozdravnoj reči zahvalio igračima i stručnom delu kluba što se "svakodnevno bore u teškim trenucima da opravdaju poverenje i očekivanja" uprave, a onda se osvrnuo i na aktuelnu situaciju u klubu.

"Čitali ste tekstove u medijima i mnogi su zabrinuti. Ali, moramo da se sukobimo sa problemima jer više ne možemo da izdržimo da budemo na kolenima, da molimo, da kumimo, da se povlačimo... Treba nam dobra astmosfera, želimo svi zajedno jak Partizan, a za to je potrebno malo strpljenja. Ja vam obećavam sigurno da neću odustati, ništa me neće uplašiti, ništa me neće skloniti sa ovog puta kojim sam krenuo, jer hoću da napravimo Partizan kao što je nekada bio", rekao je Mijailović.

Istakao je da Partizan ima "mnogo neprijatelja".

"Imamo mnoge neprijatelje, i u suprotnom taboru, nažalost imamo neprijatelje sa mnogih strana, koji ne vole Partizan. Moramo biti jaki i pokazati da smo jedinstveni i da Partizan mora da postoji i on će i postojati", poručio je predsednik Partizana.

Inače, prisutni su bili svi igrači KK Partizan, ali je kasnio Vanja Marinković.

"Novopečeni vozač je kasnio 45 minuta, jer nije mogao da nađe parking", jedva je sačekao da "pecne" košarkaša portparol crno-belih Ivan Ivković.

Na promociji su bili nekadašnji predsednik i legenda kluba Predrag Saša danilović, nekadašnji igrači crno-belih Dejan Tomašević, Zoran Stevanović, tu je bio i menadžer Miško Ražnatović koji je ćaskao sa predsednikom crno-belih Ostojom Mijailovićem, nekadašnji fudbalski as, sada potpredsednik FSS Savo Milošević...

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar