Туга: Исповијест Жикине супруге

Ана Тодоровић у исповијести за Курир једва је смогла снаге да исприча шта се десило кобног дана и како је њен син изненада преминуо.

Србија 21.12.2017 | 16:47
Туга: Исповијест Жикине супруге
"Јуче је био сасвим обичан дан, ишли смо код доктора јер је Дејан био болестан, пио је антиботике. Водили смо га на на конттролу, око пет је легао да спава", присјећа се она.

"Заспао је и два и по сата касније, око пола седам покушала сам да га пробудим, али је утонио у постељину, усне су му биле плаве. Ја сам се уплашила и вриснула сам. Покушала сам да га пробудим, али безуспешно. Деки није био алергичан на антибиотике. Мени је његова смрт мистериозна", додаје Ана и наводи да је Жика позвао хитну помоћ.

Екипа љекара је покушала да га оживи, али у томе нису успјели.



"Рекли су ми да је старији човек не би успели, а не дете. Био је весело, добро дете. Ништа није указивало на то да може да се деси овако нешто. Обдукција је показала да се ради о изненадној смрти која се јавља код деце. Ово се врло ретко дешава. Умро је у сну, није се отровао, нити било шта друго, већ нас је једноставно напустио", каже неутјешна мајка.

"Ово је претежак дан у мом животу, толико смо желели да га добијемо. Посветили смо му живот, све је њему било подређено и не могу да престанем да плачем јер мог Декија више нема. Он нам је био и ноћ и дан и срећа и живот. Све оно што смо имали", додаје Ана.

Како Курир сазнаје, мали Дејан биће кремиран у суботу у 16 часова.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар