Видео: Урла, псује, шутира - да ли је Дончић "полетео"?!

Лука Дончић већ месецима одушевљава љубитеље кошарке спектакуларним играма, али као да је вртоглав раст популарности ипак мало ударио у главу Словенца.

Кошарка 20.12.2017 | 20:30
Видео: Урла, псује, шутира - да ли је Дончић "полетео"?!
Крилни играч Реал Мадрида је у уторак искључен у раној фази меча са Валенсијом у Евролиги, после свега шест минута на паркету.

Дончић је био врло нервозан, за свега шест минута на паркету је направио два оштра фаула, раскрварио нос Тибору Плајсу, а онда се помало безобразно расправљао са судијама које су га послале на туширање.

"Он мора да буде паметан, мора да учи и да остане у мечу. Да настави да игра, било да је одлука правична или не", рекао је тренер Реала Пабло Ласо. 

Ако и можемо да разумемо емотивну реакцију на самом паркету, с обзиром да су судије направиле преседан и после прегледаног снимка промениле првобитну одлуку о неспортском фаулу Плајса у Дончићев, неприхватљив је његов повратак на паркет након што је скоро напустио терен како би још нешто добацио судији. 

Чак ни то му није било довољно па је своје фрустрације наставио да "лечи" на инвентару у тунелу на путу ка свлачионици. Дончић је иначе у тренутку избацивања већ имао шест поена, уз две украдене лопте и асистенцију.