Video: Urla, psuje, šutira - da li je Dončić "poleteo"?!

Luka Dončić već mesecima oduševljava ljubitelje košarke spektakularnim igrama, ali kao da je vrtoglav rast popularnosti ipak malo udario u glavu Slovenca.

Košarka 20.12.2017 | 20:30
Video: Urla, psuje, šutira - da li je Dončić "poleteo"?!
Krilni igrač Real Madrida je u utorak isključen u ranoj fazi meča sa Valensijom u Evroligi, posle svega šest minuta na parketu.

Dončić je bio vrlo nervozan, za svega šest minuta na parketu je napravio dva oštra faula, raskrvario nos Tiboru Plajsu, a onda se pomalo bezobrazno raspravljao sa sudijama koje su ga poslale na tuširanje.

"On mora da bude pametan, mora da uči i da ostane u meču. Da nastavi da igra, bilo da je odluka pravična ili ne", rekao je trener Reala Pablo Laso. 

Ako i možemo da razumemo emotivnu reakciju na samom parketu, s obzirom da su sudije napravile presedan i posle pregledanog snimka promenile prvobitnu odluku o nesportskom faulu Plajsa u Dončićev, neprihvatljiv je njegov povratak na parket nakon što je skoro napustio teren kako bi još nešto dobacio sudiji. 

Čak ni to mu nije bilo dovoljno pa je svoje frustracije nastavio da "leči" na inventaru u tunelu na putu ka svlačionici. Dončić je inače u trenutku izbacivanja već imao šest poena, uz dve ukradene lopte i asistenciju.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar