ШПА: Лукић опет стартер, Леванте и Леганес играли за нулу!

Мршав реми на отварању последњег кола Примере у 2017. години.

Фудбал 20.12.2017 | 09:45
ШПА: Лукић опет стартер, Леванте и Леганес играли за нулу!
Борбен и не баш занимљив дуел гледали смо вечерас у Валенсији, где стрелци нису били расположени да понеким голом обележе растанак од 2017. године. Леванте и Леганес су ремизирали (0:0), а после свега виђеног гости ће бити задовољнији пошто су последњих двадесетак минута диграли са играчем мање.

Искључен је Мароканац Нурдин Амрабат, али то није помогло Левантеу да се домогне три бода. Бољи фудбал играо се у првом полувремену, а већ у осомом минуту голман гостију осујетио је покушај Хозеа Кампане да га савлада.

На другој страни Клаудио Бове је пропустио најбољу прилику у 28. минуту, а само који тренутак касније гостима је поништен погодак због офсајда. Нешто слабији фудбал виђен је у наставку Леванте и поред теренске иницијативе није успео да запрети голману гостију Куељару, па су оба тима на крају узела по бод.

Саша Лукић био је стартер другу утакмицу узатопно за Леванте, а одиграо је 57 минута након чега га је заменио Барди док Дарко Брашанац није био у саставу Леганеса због повреде. И Леванте је завршио меч са играчем мање након што је у надокнади искључен и Хозе Кампана.      

ШПАНИЈА 1 - 17. КОЛО

Уторак

Леванте - Леганес 0:0

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар