ŠPA: Lukić opet starter, Levante i Leganes igrali za nulu!

Mršav remi na otvaranju poslednjeg kola Primere u 2017. godini.

Fudbal 20.12.2017 | 09:45
ŠPA: Lukić opet starter, Levante i Leganes igrali za nulu!
Borben i ne baš zanimljiv duel gledali smo večeras u Valensiji, gde strelci nisu bili raspoloženi da ponekim golom obeleže rastanak od 2017. godine. Levante i Leganes su remizirali (0:0), a posle svega viđenog gosti će biti zadovoljniji pošto su poslednjih dvadesetak minuta digrali sa igračem manje.

Isključen je Marokanac Nurdin Amrabat, ali to nije pomoglo Levanteu da se domogne tri boda. Bolji fudbal igrao se u prvom poluvremenu, a već u osomom minutu golman gostiju osujetio je pokušaj Hozea Kampane da ga savlada.

Na drugoj strani Klaudio Bove je propustio najbolju priliku u 28. minutu, a samo koji trenutak kasnije gostima je poništen pogodak zbog ofsajda. Nešto slabiji fudbal viđen je u nastavku Levante i pored terenske inicijative nije uspeo da zapreti golmanu gostiju Kueljaru, pa su oba tima na kraju uzela po bod.

Saša Lukić bio je starter drugu utakmicu uzatopno za Levante, a odigrao je 57 minuta nakon čega ga je zamenio Bardi dok Darko Brašanac nije bio u sastavu Leganesa zbog povrede. I Levante je završio meč sa igračem manje nakon što je u nadoknadi isključen i Hoze Kampana.      

ŠPANIJA 1 - 17. KOLO

Utorak

Levante - Leganes 0:0

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar