Експлодирао ауто код школе у Нишу

Око 20. 10 сати снажна експлозија одјекнула је нишким насељем Трошарина, а према речима очевидаца експлодирао је један од аутомобила у Делијској улици, изнад Основне школе Бранко Миљковић. Незванично, убијен је Дејан Ш.

Србија 20.12.2017 | 07:31
Експлодирао ауто код школе у Нишу
На терену су возила Хитне помоћи, ватрогасаца и полиције, сазнају "Јужне вести".

Други медији јављају да је у експлозији погинуо један мушкарац, као и да је хитна помоћ могла само да констатује смрт особе која се налазила за воланом аутомобила.

Један од очевидаца изјавио је да је аутомобил под који је подметнут експлозив остао без крова, као и да је оштећено неколико околних.

Полиција је блокирала кварт у којем се догодила експлозија, а на лице места су стигли и ватрогасци који су угасили возило.

Иначе, убијеном Дејану Ш. је пре две године запаљен “рено модус”,  али починилац није пронађен, иако је Дејан Ш. снимио паљевину и снимак доставио медијима како би помогао истрази.

Убијени Дејан Ш. од раније је познат полицији, пошто је оптуживан је за наношење тешких телесних повреда, изазивање опште опасности, насилничко понашање, недозвољено држање оружја, насиље у породици и неплаћање издржавања.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

србин

20.12.2017 12:59

Овдје је крива властЧовјек послије толико набројаних дјела(недјела) на слободи?????да су га затворили још би био жив...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из Сарајева

21.12.2017 06:05

Покојној породици сауцесце,проф.Сандал.

ОДГОВОРИТЕ