Мута се вратио у Динамик!

Доскорашњи тренер Партизана Мирослав Николић поново ће са клупе водити кошаркашке Динамика, објавио је дорћолски клуб.

Кошарка 19.12.2017 | 17:30
Мута се вратио у Динамик!
Николић је недавно отпуштен из Партизана, а вратио се у Динамик који је напустио на крају прошле сезоне како би преузео црно-беле.

Он је са Динамиком прошао све рангове такмичења од оснивања. Николић је већ преузео екипу и водиће је на утакмици против Зрињског у среду од 18х у Београду, у десетом колу друге АБА лиге.

Динамик је раскинуо уговор са досадашњим тренером Оливером Поповићем.

Мирослав Николић пре неколико дана добио је отказ у Партизану, али је брзо пронашао нови посао. Он се враћа на клупу Динамика, на којој је био и пре доласка у Хумску.

Клуб са Дорћола саопштио је да је раскинуо сарадњу са Оливером Поповићем, који је до сада водио тим и за новог тренера поставио Мирослава Муту Николића.

Поповић је смењен након два узастопна пораза Динамика, од Вршца у Другој АБА лиги и ОКК Београда у КЛС, а клуб му се захвалио на сарадњи и пожелео му много среће у наставку каријере.

Мирослав Николић тако ће поново преузети екипу са којом је освојио пето место у Суперлиги прошле сезоне и прошао све рангове такмичења од оснивања.

Он ће већ данас одрадити тренинг са Динамиком и очекује се да ће предводити екипу сутра на мечу 10. кола Друге АБА лиге, када у Београд стиже екипа Зрињски.

Динамик је тренутно водећи тим Кошаркашке лиге Србије са скором од девет победа и три пораза, док у Другој АБА лиги заузима пету позицију са учинком 5-4.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар