Muta se vratio u Dinamik!

Doskorašnji trener Partizana Miroslav Nikolić ponovo će sa klupe voditi košarkaške Dinamika, objavio je dorćolski klub.

Košarka 19.12.2017 | 17:30
Muta se vratio u Dinamik!
Nikolić je nedavno otpušten iz Partizana, a vratio se u Dinamik koji je napustio na kraju prošle sezone kako bi preuzeo crno-bele.

On je sa Dinamikom prošao sve rangove takmičenja od osnivanja. Nikolić je već preuzeo ekipu i vodiće je na utakmici protiv Zrinjskog u sredu od 18h u Beogradu, u desetom kolu druge ABA lige.

Dinamik je raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Oliverom Popovićem.

Miroslav Nikolić pre nekoliko dana dobio je otkaz u Partizanu, ali je brzo pronašao novi posao. On se vraća na klupu Dinamika, na kojoj je bio i pre dolaska u Humsku.

Klub sa Dorćola saopštio je da je raskinuo saradnju sa Oliverom Popovićem, koji je do sada vodio tim i za novog trenera postavio Miroslava Mutu Nikolića.

Popović je smenjen nakon dva uzastopna poraza Dinamika, od Vršca u Drugoj ABA ligi i OKK Beograda u KLS, a klub mu se zahvalio na saradnji i poželeo mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Miroslav Nikolić tako će ponovo preuzeti ekipu sa kojom je osvojio peto mesto u Superligi prošle sezone i prošao sve rangove takmičenja od osnivanja.

On će već danas odraditi trening sa Dinamikom i očekuje se da će predvoditi ekipu sutra na meču 10. kola Druge ABA lige, kada u Beograd stiže ekipa Zrinjski.

Dinamik je trenutno vodeći tim Košarkaške lige Srbije sa skorom od devet pobeda i tri poraza, dok u Drugoj ABA ligi zauzima petu poziciju sa učinkom 5-4.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar