Удар на највећу балканску мафију

Црногорска полиција јуче је у рану зору упала у сједиште шкаљарског клана у Котору, а истовремено акцијом више људи је ухапшено и у Подгорици.

Регион 19.12.2017 | 08:36
Удар на највећу балканску мафију
У рану зору у понедјељак, у акцији “Бока” претресене су просторије које користи један од наводних вођа шкаљарског клана Игор Дедовић и појединих припадника те групе које се налазе у луксузном комплексу “Пентагон“ у Шкаљарима.

Полиција провјерава и законитост стјецања новца за градњу комплекса “Пентагон“ у Котору и куповину станова у овој згради. Дедовић је због недозвољеног држања експлозивних направа осуђен на двије године и два мјесеца затвора, а за њим је расписана међународна потјерница.

Полиција је претресла и станове Далибора Томовића, званог Даба, који фигурира као један од истакнутих чланова шкаљарске групације.Претресен је и стан Александре Ђурић, супруге покојног Далибора Ђурића који је убијен прошле године док је шетао полуотвореним одељењем спушког затвораа. Она је, како сазнаје ЦдМ, била мета претреса и у прошлој акцији полиције.

“У Котору је одузето шест возила; 13 мобилних телефона и већи број СИМ картица, више таблет и лаптоп рачунала и УСБ меморија за складиштење података; ручни сат марке “Ролеx”, 2.000 евра; документација о различитим врстама новчаних трансакција и дужничким односима; банковне картице и налози за обављање финанцијских трансакција; документација која се односи на могуће исплате особама које су укључене у кријумчарење наркотика на међународном нивоу; биљежнички записи и више фотографија на којима се налазе чланови организираних криминалних група и њима блиске особе”, саопштила је полиција.



(СБ)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Фаја

19.12.2017 08:14

И Опет обисли главног криминалца Милу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

19.12.2017 08:56

Он их је послао да изузму све то и у циљу истраге ће се све држати (уништити) у тајности.

Name

НЕКО ИЗ МАСЕ

19.12.2017 09:51

Све српска мафија и терористи! Браво за црногорску полицију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКО ИЗ МАСЕ

19.12.2017 09:52

Све српска мафија и терористи! Браво за црногорску полицију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.12.2017 10:21

Хахахааа, циркуса од акције, најјацој балканској мафији одузели усб меморије (вјероватно са музиком и породичним сликама), 2000 евра и дупљак ролеx.......каква држава, таква акција.

ОДГОВОРИТЕ