Видео: "Џокер је потребан тенису!"

Новак Ђоковић је интелигентан, духовит, забаван, шармантан и велики је џентлмен, и као такав је потребан тенису.

Тенис 21.12.2017 | 21:30
Видео: "Џокер је потребан тенису!"
Овај закључак извели су новинари магазине "Теннис wорлд" у тексту под називом "Новак Ђоковић – последњи забавни момак тениса".

У тексту се наводи да новак течно говори 5 језика – српски, енглески, италијански, француски и Немачки, али да му није страно ни да се нашали.

"Џон Мекинро, Џими Конорс и Анри Леконт били су носиоци те преко потребне ауре пре много година, али будимо искрени, до појаве Новака Ђоковића, дуго времена то шаљиво место нико није заголицао. Идите на ‘Јутјуб’ и видећете бројне видео клипове који показују не само то да уме да се шали на туђ рачун, већ и да је прави шампион у забави, а истовремено и велики џентлмен", наводи се у тексту.

Сви се добро сећамо имитација највећих ривала, занимљивих реклама и духовитих опаски на терену и ван њега.



"Постоји танка линија између живота пуног славе и успеха, и нормалног живота. Овај момак пробија ту границу и успева да споји та два сегмента у кохерентну масу".

Оно што га одваја јесте његова спонтаност.

"Сербинатор, за разлику од правог комичара, неће рећи да је у питању шала како би вам се допала. Ђоковић је неко ко само помисли нешто забавно и жели да подели са вама. То је оно што Новака Ђоковића, ‘Џокера’, чини човеком".

За крај, "Теннис wорлд" је пожелео успешан повратак најбољег српског спортисте.

"Новак је потребан тенису, желимо да капу шаљивџије носи колико он буде желео, док његови навијачи такође имају жељу да се врати на прво место и игра дуго, дуго времена", закључује се у тексту.

За то време, Ђоковић се потрудио да оправда надимак, снимивши занимљиву видео Новогодишњу честитку, пошто пева познату песму заједно са тренером Радеком Шћепанеком.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар