Министар Ђорђевић имао удес

Зоран Ђорђевић, министар за рад и социјална питања у влади Србије, слетео је колима са пута када је возач његовог аута, на улазу у Велико Градиште, код фабрике уља ’’Дунавка’’, слетео са пута.

Србија 18.12.2017 | 08:04
Министар Ђорђевић имао удес
Министар Ђорђевић је задобио лакше повреде, док су три његова сапутника упућена на даље лечење у Општу болницу у Пожаревцу.

Делегација СПС и СНС, која је из Неготина, где су имали први предизборни митинг пред локалне изборе, журила ка Костолцу. Ауто, у коме је био министар Ђорђевић се занео на путу, а возач је, да не би ударио у возило испред нагло закочио.

Приликом кочења, ауто у коме је био министар Ђорђевић је слетело са пута и неколико пута се преврнуло. Остала возила, а у једном је био и Ивица Дачић, лидер СПС-а и министар иностраних послова, истрачали су из аутомобила и указали помоћ повређенима.

Како се испоставило, министар Ђорђевић је прошао са лакшим повредама и стигао на митинг у Костолцу. Након скупа, заједно са осталим министрима, он је обишао повређене у Општој болници у Пожаревцу.

- Тројица путника у возилу су добро угрувани, имају нагњечења и огреботине, али су ван животне опасности. Повређени су, након указане прве помоћи, одмах упућени на даље лечење на ВМА – казао је Данко Николић, директор Опште болнице у Пожаревцу.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар