Ministar Đorđević imao udes

Zoran Đorđević, ministar za rad i socijalna pitanja u vladi Srbije, sleteo je kolima sa puta kada je vozač njegovog auta, na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja ’’Dunavka’’, sleteo sa puta.

Srbija 18.12.2017 | 08:04
Ministar Đorđević imao udes
Ministar Đorđević je zadobio lakše povrede, dok su tri njegova saputnika upućena na dalje lečenje u Opštu bolnicu u Požarevcu.

Delegacija SPS i SNS, koja je iz Negotina, gde su imali prvi predizborni miting pred lokalne izbore, žurila ka Kostolcu. Auto, u kome je bio ministar Đorđević se zaneo na putu, a vozač je, da ne bi udario u vozilo ispred naglo zakočio.

Prilikom kočenja, auto u kome je bio ministar Đorđević je sletelo sa puta i nekoliko puta se prevrnulo. Ostala vozila, a u jednom je bio i Ivica Dačić, lider SPS-a i ministar inostranih poslova, istračali su iz automobila i ukazali pomoć povređenima.

Kako se ispostavilo, ministar Đorđević je prošao sa lakšim povredama i stigao na miting u Kostolcu. Nakon skupa, zajedno sa ostalim ministrima, on je obišao povređene u Opštoj bolnici u Požarevcu.

- Trojica putnika u vozilu su dobro ugruvani, imaju nagnječenja i ogrebotine, ali su van životne opasnosti. Povređeni su, nakon ukazane prve pomoći, odmah upućeni na dalje lečenje na VMA – kazao je Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar