Шок признање: Трудна с бившим

Фолк певачица Мина Костић недавно се похвалила да је пребродила један од својих највећих страхова због своје осмогодишње ћерке Анастасије, а сада је јавности признала детаље који су све шокирали.

Србија 17.12.2017 | 21:09
Шок признање: Трудна с бившим
Наиме, она је открила да су је раније у неким стварима спутавале лоше особе које су је окруживале.

"Коначно сам положила вожњу! Раније сам извозила 40 часова, али нисам ишла до краја… А требало је. Тако је то када се ухватиш са неким клошарима који те користе у животу, па си онда несигуран у себе. Сада немам проблем с тим", рекла је Мина, а онда је објаснила и на које особе је мислила.

"Мислим на неког бившег клошара, али нећу га именовати, он није био вредан тога. У питању је само један клошар, није ни вредан помена. Најлакше је китити се туђим перјем, али…Бог је један и Бог је велики, он све види. Због њега сам свашта потискивала, али Бог ми је дао дете, тако да, то је цена тога", објаснила је Мина, чиме је директно алудирала на бившег партнера, певача Игора Костића, са којим има дете и са којим је, упркос свему, у сјајним односима.

"Наравно, сваки дан се чујемо. Узима дете редовно, сваки дан је виђа, кад год је слободан је узима… Немамо ми тај проблем, супер се ми слажемо."

Ипак, чини се да се Мина и Игор X слажу више него сјајно, судећи по њеној изјави да, иако већ седам година нису заједно, с времена на време имају односе.

"Деси се тако понекад неки секс (смех)… Како ми можемо да раскинемо, кад имамо дете? То је немогуће", објаснила је певачица, а потом открила нешто потпуно неочекивано – да је у благословеном стању!

"Не знате да сам трудна ја? Ево, већ четврти месец. Носим сина, зваће се Александар", изјавила је Мина, у чије су наводе новинари најпре посумњали. Због тога је певачица решила да још једном потврди да је трудна, а потом открије да је отац детета њен бивши дечко, певач Игор X.

"Не, стварно, истина је! Трудна сам са Игором! Оно што шаљеш у универзум, то ти се и деси. Што бих ја сад с овим, с оним имала дете… И друго ћу имати с њим", завршила је сјајно расположена трудница, која ће на пролеће следеће године ћерки Анастазији подарити брата.

(Курир.рс/Пинк/Свет)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зоки

17.12.2017 21:21

Који кретени!_

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЗ САРАЈЕВА

18.12.2017 01:49

Цеститам пјевацици.Издрзите трудноцу.Мислим да сте донијели правицну одлуку,нек има сека браца.Ви сте примјер другима.Васа љубав је јаца од папира"да".СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

18.12.2017 05:30

А ста је са оним високим,маркантним фрајером??!

ОДГОВОРИТЕ