Šok priznanje: Trudna s bivšim

Folk pevačica Mina Kostić nedavno se pohvalila da je prebrodila jedan od svojih najvećih strahova zbog svoje osmogodišnje ćerke Anastasije, a sada je javnosti priznala detalje koji su sve šokirali.

  • Vijesti
  • Srbija


Naime, ona je otkrila da su je ranije u nekim stvarima sputavale loše osobe koje su je okruživale.

"Konačno sam položila vožnju! Ranije sam izvozila 40 časova, ali nisam išla do kraja… A trebalo je. Tako je to kada se uhvatiš sa nekim klošarima koji te koriste u životu, pa si onda nesiguran u sebe. Sada nemam problem s tim", rekla je Mina, a onda je objasnila i na koje osobe je mislila.

"Mislim na nekog bivšeg klošara, ali neću ga imenovati, on nije bio vredan toga. U pitanju je samo jedan klošar, nije ni vredan pomena. Najlakše je kititi se tuđim perjem, ali…Bog je jedan i Bog je veliki, on sve vidi. Zbog njega sam svašta potiskivala, ali Bog mi je dao dete, tako da, to je cena toga", objasnila je Mina, čime je direktno aludirala na bivšeg partnera, pevača Igora Kostića, sa kojim ima dete i sa kojim je, uprkos svemu, u sjajnim odnosima.

"Naravno, svaki dan se čujemo. Uzima dete redovno, svaki dan je viđa, kad god je slobodan je uzima… Nemamo mi taj problem, super se mi slažemo."

Ipak, čini se da se Mina i Igor X slažu više nego sjajno, sudeći po njenoj izjavi da, iako već sedam godina nisu zajedno, s vremena na vreme imaju odnose.

"Desi se tako ponekad neki seks (smeh)… Kako mi možemo da raskinemo, kad imamo dete? To je nemoguće", objasnila je pevačica, a potom otkrila nešto potpuno neočekivano – da je u blagoslovenom stanju!

"Ne znate da sam trudna ja? Evo, već četvrti mesec. Nosim sina, zvaće se Aleksandar", izjavila je Mina, u čije su navode novinari najpre posumnjali. Zbog toga je pevačica rešila da još jednom potvrdi da je trudna, a potom otkrije da je otac deteta njen bivši dečko, pevač Igor X.

"Ne, stvarno, istina je! Trudna sam sa Igorom! Ono što šalješ u univerzum, to ti se i desi. Što bih ja sad s ovim, s onim imala dete… I drugo ću imati s njim", završila je sjajno raspoložena trudnica, koja će na proleće sledeće godine ćerki Anastaziji podariti brata.

(Kurir.rs/Pink/Svet)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

IZ SARAJEVA

18.12.2017 02:49

Cestitam pjevacici.Izdrzite trudnocu.Mislim da ste donijeli pravicnu odluku,nek ima seka braca.Vi ste primjer drugima.Vasa ljubav je jaca od papira"da".SRETNO.

Biljana

18.12.2017 06:30

A sta je sa onim visokim,markantnim frajerom??!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.