Одјећа открива какве смо особе

Они који воле носити одјевне комбинације црвене боје живе живот пуним плућима. Врло су одлучни, чврстог карактера и страствени. Лако заобилазе животне препреке те су спремни испробати нове ствари у животу.

Мода и љепота 17.12.2017 | 09:42
Одјећа открива какве смо особе
Људи који преферирају бијелу боју често су организирани. Њихов живот није збркан и све је на своме мјесту. Тиме показују уредност и чистоћу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШПоклањају кућу вриједну 86.000 КМ, али под једним увјетом
Жута боја показује да уживате у учењу и дијелењу знања с другима.

Они који воле зелену боју често су привржени, вјерни и искрени. Такођер су свједни онога што други мисле о њима и сматрају то врло важним. Особа која носи зелену одјећу окружена је ауром тајновитости.

Ако сте у сивом имате осјећај да ће на неком догађају сви гледати у вас и то вам ради неугоду. Сива боја је блага, нимало конзервативна и помало провокативна.

Црна боја је боја испуњених људи и зрелости. Такођер је боја луксуза и елеганције. Тко је одјевен потпуно у црно тиме показује свој ауторитет.

Љубитељи љубичасте боје су умјетнички и јединствени, али и разумни. Можемо слободно рећи да су непредвидиви.

Плава је боја вјерности, самопоуздања и самоконтроле. Особе које носе ову боју су врло озбиљне и ријетко се смију, пише Вечерњи. 

(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

економско стање и потребе

28.12.2017 00:04

Лицно узимам веце јакне које не пропустају воду. Капуте на слици сам носила прије рата у нека сретнија времена. Овдје би они били у рангу висе класе, а то домаци не воле. Морас бити увијек јаднији и глупљи. Ви који сте ту остали не знате како сте сретни.

ОДГОВОРИТЕ