Куп: Партизан јачи од Звезде! У финалу ривал Шабац!

Партизан је газда у базену! Ристичевић спустио Звезди рампу за финале купа.  Црно-бели славили са 11:5.  Ватерполисти Шапца пласирали су се у финале Купа Србије пошто су у полуфиналу у Бечеју победли Наис са 10:9 после бољег извођења петераца.

Остали спортови 16.12.2017 | 22:45
Куп: Партизан јачи од Звезде! У финалу ривал Шабац!
Ватерполисти Партизана играће у финалу Купа Србије! Освајач дупле круне у полуфиналу завршног турнира у Бечеју победио је Црвену зведу са 11:5 (2:1, 1:2, 4:0, 4:2).

Противник црно-белих у сутрашњем финалу биће екипа Шапца која је у полуфиналу савладао Наис са 10:9.

Бранилац трофеја вечерас је у другом полувремену доминирао и заслужено дошао до велике победе у првом овосезонском одмеравању снага са највећим ривалом.

После првог полувремена резултат је био 3:3. Голман Димитрије Ристичевић је у спустио рампу поготово у трећој четвртини коју је Партизан решио у своју корист са 4:0.

Све дилеме практично је отклонио Радоњић голом у уводним минутима последње деонице када је Партизан повео са 9:3. Звезда је успела да се врати са два брза гола и потом је имала прилику да приђе на минус три, али је Ристичевић одбранио зицер када су црно-бели имали играча мање.

Уследила су два гола црно-белих за предност од 11:5 и могло је да почне славље навијача Партизана на трибинама базена у Бечеју. 

Ватерполисти Шапца пласирали су се у финале Купа Србије пошто су у полуфиналу у Бечеју победли Наис са 10:9 после бољег извођења петераца.

Шабац је водио са 2:0 и 3:1, али се упорне Нишлије нису предавале и почетком последње четвртине су повели са 5:4.

Ватерполисти Шапца су потом реализовали два напада са играчем више и поново стекли предност (6:5), али је Наис изједначио 93 секунде пре краја утакмице.

У последњем минуту меча пала су још два гола, по један на обе стране, па је победник решен петерцима. 

Нервоза је учинила своје своје, па је било чак пет узастопно нереализованих петераца. На крају, Мески је постигао гол одлуке за пласман Шапца у финале. 

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар