Оне су другарици преотеле мужа

Најбољим пријатељицама спремне смо свашта да опростимо, али постоје ли издаје за које нема опроста?

Забава 16.12.2017 | 08:06
Оне су другарици преотеле мужа
Многе жене одговориле би потврдно, а на прво мјесто неопростивих издаја ставиле би „крађу“ љубавног партнера. У наставку провјерите које су то славне жене урадиле незамисливо и упустиле се у прељубничку везу с њиховим партнерима.

Један од најпознатијих љубавних троуглова свих времена онај је у којем су се нашли Елизабет Тејлор, Деби Рејнолдс и њен супруг Еди Фишер.



Двије глумице спријатељиле су у тинејџерским данима када је Деби потписала уговор са студијем МГМ, а Елизабет је у то вријеме већ била њихова велика глумачка звијезда.

Деби се 1955. године удала за Фишера, а Елизабет је 1957. године постала супруга позоришног и филмског продуцента Мајка Тода. Само годину дана касније Мајк је погинуо у авионској несрећи.

С обзиром на то да су њих четворо били блиски пријатељи, Деби је Едију допустила да се након несреће на неко вријеме пресели код Елизабет како би пазио на њу у тренуцима велике туге.

Међутим, само двије недјеље касније Елизабет и Еди су заједно отпутовали, а Деби је сазнала да је њен брак готов.

Због своје афере нови пар постао је мета медија који нису имали милости према њима, али филмска дива није се дала омести. Не можете уништити срећан брак. Ништа ја нисам узела од Деби јер она то никада није ни имала, рекла је када су је питали како је могла украсти мужа пријатељици.

Имала је спреман одговор и на питање шта би њен покојни супруг рекао на њену нову љубавну везу: Мајк је умро, а ја сам жива. Шта очекујете од мене? Да спавам сама?

Њихова љубавна срећа ипак није била дугог вијека. Наиме, Елизабет је 1964. године оставила Фишера због Ричада Бартона. Неколико деценија касније Деби је ипак опростила Елизабет велику издају: У млађим данима Елизабет је само узимала шта је хтјела. Касније је постала свјесна осјећаја других људи.

Глумица Миа Фароу такође се нашла у љубавном троуглу. У 60-им годинама прошлог вијека спријатељила се са музичарком Дори Превин која је била удата за Андреа Превина. Миа се упустила у везу с Превином, а Дори је за аферу сазнала када је Миа остала трудна.



Дори се касније развела, а годину дана касније младој глумици посветила је пјесму о пријатељици скривених мотива која се дивила њеном вјенчаном прстену и брачној постељи па јој украла мужа.

Извор: Курир.стил

Коментари / 0

Оставите коментар