У тучи навијача повријеђено 20

У масовној тучи, која је избила синоћ на фудбалској утакмици између Партизана и Црвене звезде у Београду, повријеђено је око 20 особа, рекла је Тањугу портпарол Хитне помоћи, Нада Мацура.

Србија 14.12.2017 | 09:06
У тучи навијача повријеђено 20
"Повређено је 19, 20 особа", рекла је Мацура, наводећи да је једна особа превезена у свјесном стању, са повредом главе, на Одјељење за неурохирургију Војномедицинске академије.



Мацура је рекла да су четири екипе Хитне помоћи редовно дежурале на утакмици, а да је послато још пет екипа.



Навијачи Партизана међусобно су се сукобили синоћ на јужној трибини стадиону у Хумској, током првог полувремена 156. вјечитог дербија.



У масовној тучи на југу, која је почела средином првог полувремена и трајала је неколико минута, коришћене су бакље са обе зараћене стране.





Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ауди

14.12.2017 08:42

Овим дивљацима треба забранити да слусају пренос утакмица а не да јос и гледају а јос мање дати имтако сансу да удју на неки терен.Стварно су дивљаци и срамота једног друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

14.12.2017 08:46

Из прилога се не види ко се уствари сукобио. На почетку се наводи да су се сукобили навијачи Партизана и Црвене Звезде, да би у даљем дијелу прилога, јасно написано да су се међусобно сукобили навијачи Партизана. Ко је кога овдје тукао, Бог ће га знати. Једино је истина да су се тукли.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

14.12.2017 09:09

То је олос оф људи.Од таке мраке ово друство никада неце имати користи.То су необразовани зељни доказивања на примитиван нацин.

ОДГОВОРИТЕ