U tuči navijača povrijeđeno 20

U masovnoj tuči, koja je izbila sinoć na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu, povrijeđeno je oko 20 osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći, Nada Macura.

Srbija 14.12.2017 | 09:06
U tuči navijača povrijeđeno 20
"Povređeno je 19, 20 osoba", rekla je Macura, navodeći da je jedna osoba prevezena u svjesnom stanju, sa povredom glave, na Odjeljenje za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije.



Macura je rekla da su četiri ekipe Hitne pomoći redovno dežurale na utakmici, a da je poslato još pet ekipa.



Navijači Partizana međusobno su se sukobili sinoć na južnoj tribini stadionu u Humskoj, tokom prvog poluvremena 156. vječitog derbija.



U masovnoj tuči na jugu, koja je počela sredinom prvog poluvremena i trajala je nekoliko minuta, korišćene su baklje sa obe zaraćene strane.





Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

audi

14.12.2017 08:42

Ovim divljacima treba zabraniti da slusaju prenos utakmica a ne da jos i gledaju a jos manje dati imtako sansu da udju na neki teren.Stvarno su divljaci i sramota jednog drustva.

ODGOVORITE
Name

Лија

14.12.2017 08:46

Из прилога се не види ко се уствари сукобио. На почетку се наводи да су се сукобили навијачи Партизана и Црвене Звезде, да би у даљем дијелу прилога, јасно написано да су се међусобно сукобили навијачи Партизана. Ко је кога овдје тукао, Бог ће га знати. Једино је истина да су се тукли.......

ODGOVORITE
Name

Bob

14.12.2017 09:09

To je olos of ljudi.Od take mrake ovo drustvo nikada nece imati koristi.To su neobrazovani zeljni dokazivanja na primitivan nacin.

ODGOVORITE