Пожари: Изгорјели домови познатих

Осим пожара који данима букте у јужној Калифорнији, запалило се и потпуно изгорјело шест кућа у луксузном дијелу Лос Анђелеса. Узрок тог пожара су бескућници.

Свијет 14.12.2017 | 07:49
Пожари: Изгорјели домови познатих
Ватрогасци су касно синоћ саопштили, након што су ватрену стихију ставили под контролу, да је тај пожар изазвао решо у оближњем кампу за бескућнике, којих је све више у том дијелу Лос Анђелеса који се зове Бел Ер.

Ватра је до темеља уништила шест кућа вриједности од неколико милиона долара у четврти у којој живе познате личности.



Истрага је утврдила да је пожар узроковао решо који се налазио на отвореном у кампу за бескућнике. Импровизовани камп се налазио на једном приватном имању који је затворен за посјетиоце. Имање на којем се налази виноград, у власништву је медијског магната Руперта Мердока.

Нико није био у кампу кад је избио пожар и полиција није никога ухапсила. Пожар је уништио 200 хектара док је 700 особа евакуисано, међу којима и манекен Криси Тајген.

Шумски пожари бјесне већ неколико дана на југу Калифорније, посебно на подручјима Лос Анђелеса, Санта Барбаре и Сан Дијега.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Крајисник

14.12.2017 07:19

И моја куца у западној Босни је запаљена, и изгорјела до темеља, па се то није појавило у медијима. Остали само вањски зидови од камених блокова, који су се након ових 20 година поцели распадати. Ни пута нема осим сумског. Интересyје ли то икога? Наравно да не интересује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газија

14.12.2017 11:52

Стоси то дозволио мозес се вратити

ОДГОВОРИТЕ