Опасност од крађе имовине?

Најновији пројекат Свјетске банке којим је предвиђено усклађивање катастра и земљишних књига, у Федерацији БиХ води ка одузимању српске земље, закључак је данашње конференције за новинаре које је одржало Удружење избјеглица и социјалне правде “Правда” .

Република Српска 13.12.2017 | 16:17
Опасност од крађе имовине?
Објава у новинама у Србији, а ни један званични позив грађанима који имају имовину ФБиХ збунио је бројне власнике земљишта у том дијелу БиХ.

Велики број Срба који живе широм свијета ових дана јављао се Удружењу избјеглица и социјалне правде “Правда” тражећи инофрмације и питајући се да ли ће остати без своје имовине.

Према ријечима чланова овог удружења ово још један потез Федерације да преотме имовину Срба.

Пројекат усклађивања катастра и земљишних књига подржава цијела БиХ - али сваки ентитет има различит приступ .

Из овог удружења упутили су још једном апел свим грађанима који су избјегли са подручја Федрације БиХ да се морају јавити у надлежне службе ради легализације своје имовине.



БН телевизије

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Азиз

13.12.2017 15:35

Толике године зарасла имања и срушене куће.Нити се продају нити адаптирају.Рушевине.Треба прво да платите ретроактивно сав порез на непокретност ФБиХ или имовину одузети.То нема нигдје.Зарасло,не одржава се а неплаћају обавезе на личну својину.Треба или АДАПТИРАЈ И ПЛАЋАЈ ПОРЕЗ ИЛИ ОДУЗЕТИ.У свим државама је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Бањалуцанин

13.12.2017 16:27

Битно је напоменути Српске земље и одма је другацији ефекат.

Name

Ма ја

13.12.2017 18:01

Прво да обновите и вратитите у првобитно стање имовину коју сте девастирали паљењем и русењем а посље се мозе прицати о порезима.

Name

Одговор

13.12.2017 18:17

Мислим обострано.Ненормално је да је након 25 г непромијењено стање.Нити живиш нити продајеш нити плаћаш порез а ТВОЈЕ ЈЕ.Имовину онда и треба одузети ал прво испоставити фактуру за неплаћени порез јер је наш народ склон мудровању и паметовању а везе нема о животу.

Name

Одговор

13.12.2017 18:46

Па гдје ти избјеже ? У туђу кућу.И то је нечија кућа.И Ви сте девастирали и крали кад сте селили из куће у кућу.Сијетите се мало.Ствари износили и продавали.Циганлук.Утичница није могла остати од Вас.

Name

мм

14.12.2017 06:30

Треба обстетит све градјане надокнадит стету па онда русит а вако нека јос стоји нек људи гледају своју срампту.