Због пјевачице физички обрачун

Овоме се нико није надао.

Забава 13.12.2017 | 07:28
Због пјевачице физички обрачун
Да се мало шта промијенило од 80-их, када је Лепа Брена била на врхунцу славе и на сваком кораку изазивала општу хистерију, показују вијести које стижу из Црне Горе, гдје ће највећа југосовенска звијезда пјевати за Нову годину.

Наиме, како „Ало!“ сазнаје, Брена је у рекордном року распродала новогодишњи наступ у једном хотелу у Петровцу, гдје се посљедњих дана нижу инцидентне ситуације изазване незадовољством свих који нису стигли да купе своју карту.

Ситуација се заоштрила и на хитном састанку особља и манаџемента хотела у ком ће наступити Лепа Брена, а умјесто разговором проблем је ријешен физичким обрачуном запослених, сазнаје „Ало!“.

''Интересовање за Бренин новогодишњи наступ било је огромно, а само неколико дана након што је најављено да ће певати у Петровцу, продате су све карте. Проблем је настао јер свечана сала у којој ће певати Брена, може да прими 400 људи, а та места су одавно распродата. Међутим, у случају да неко одустане, направљена је листа чекања на којој је тренутно више од 100 људи'', започиње причу за „Ало!“ извор близак организацији Брениног наступа.

''Дакле, сви они који су на списку по сваку цену желе да Нову годину дочекају уз Брену. Са друге стране, особље хотела и менаџмент настоје да свима изађе у сусрет и максимално испоштују сваког госта, али то је једноставно немогуће у овој ситуацији'', открива извор близак пјевачици и додаје:

''Свако од запослених био је задужен да смести госте на начин на који доликује за новогодишњу ноћ, али нико није ни слутио да ће листа чекања бити толико дугачка, па самим тим дошли су у ситуацију да заинтересованима морају да откажу места, што се никоме није допало. Расправа је настала јер се свако борио за места својих гостију, али нису успели да нађу заједнички језик, а онда је уследио и физички обрачун'', објашњава извор који није желио да открију његов идентитет.

''Након жестоке свађе, уследио је низ увреда и псовки међу запосленима, а од буке и галаме, нико ни са ким није могао да изађе на крај. Вербални рат завршио се тако што је дошло и до физичких сукоба'', открива извор дневног листа.

Музичка звијезда Лепа Брена добила је 100.000 евра за новогодишњи наступ.Брена се и те како радује овом наступу, јер је она једна од омиљених пјевачица у Црној Гори.

Извор: Ало

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Пендрек

13.12.2017 07:27

100'000 еур, а 400 гостију, знаци 250 по госту. А гдје је храна. Ова вијест је само реклама и ниста висе. Немају довољно гостију па траза нацин да их нафатају кроз ове јефтине рекламне трикове. Вец видјено. А да ми је видјети и то мало будала који плате толике паре да виде нулу од пјевацког гласа и препарирану/пластифицијану даму у поодмаклим годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

13.12.2017 07:58

Лепа Брена је велики уметник. Ја не слусам њену музику али је она за данасње креставце институција. 100.000 еур је свакако претјерано и надувано. Реално би било до пола те цифре. Добар оркестар у Србији трази од 6 до 10 хиљада за веце. А њу не прате салабајзери него врх музицари.

Name

РАЈНА

13.12.2017 09:00

Мора јадна , шта ће. Бобо поново изгубио на картама, а каматари већ обилазе . Тако она од самог почетка брака, враћа и плаћа, а Баја само троши и ј.....е, све што стигне.

Name

Цар.

13.12.2017 07:45

само тако,народ је потрбно под хитно одузети лову:лова није за обицну рају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царе

13.12.2017 17:56

Њој та цијена није била ни у нај бољим данима а камоли данас.Среца да се неплаца порез на лази.