Zbog pjevačice fizički obračun

Ovome se niko nije nadao.

Zabava 13.12.2017 | 07:28
Zbog pjevačice fizički obračun
Da se malo šta promijenilo od 80-ih, kada je Lepa Brena bila na vrhuncu slave i na svakom koraku izazivala opštu histeriju, pokazuju vijesti koje stižu iz Crne Gore, gdje će najveća jugosovenska zvijezda pjevati za Novu godinu.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Brena je u rekordnom roku rasprodala novogodišnji nastup u jednom hotelu u Petrovcu, gdje se posljednjih dana nižu incidentne situacije izazvane nezadovoljstvom svih koji nisu stigli da kupe svoju kartu.

Situacija se zaoštrila i na hitnom sastanku osoblja i manadžementa hotela u kom će nastupiti Lepa Brena, a umjesto razgovorom problem je riješen fizičkim obračunom zaposlenih, saznaje „Alo!“.

''Interesovanje za Brenin novogodišnji nastup bilo je ogromno, a samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će pevati u Petrovcu, prodate su sve karte. Problem je nastao jer svečana sala u kojoj će pevati Brena, može da primi 400 ljudi, a ta mesta su odavno rasprodata. Međutim, u slučaju da neko odustane, napravljena je lista čekanja na kojoj je trenutno više od 100 ljudi'', započinje priču za „Alo!“ izvor blizak organizaciji Breninog nastupa.

''Dakle, svi oni koji su na spisku po svaku cenu žele da Novu godinu dočekaju uz Brenu. Sa druge strane, osoblje hotela i menadžment nastoje da svima izađe u susret i maksimalno ispoštuju svakog gosta, ali to je jednostavno nemoguće u ovoj situaciji'', otkriva izvor blizak pjevačici i dodaje:

''Svako od zaposlenih bio je zadužen da smesti goste na način na koji dolikuje za novogodišnju noć, ali niko nije ni slutio da će lista čekanja biti toliko dugačka, pa samim tim došli su u situaciju da zainteresovanima moraju da otkažu mesta, što se nikome nije dopalo. Rasprava je nastala jer se svako borio za mesta svojih gostiju, ali nisu uspeli da nađu zajednički jezik, a onda je usledio i fizički obračun'', objašnjava izvor koji nije želio da otkriju njegov identitet.

''Nakon žestoke svađe, usledio je niz uvreda i psovki među zaposlenima, a od buke i galame, niko ni sa kim nije mogao da izađe na kraj. Verbalni rat završio se tako što je došlo i do fizičkih sukoba'', otkriva izvor dnevnog lista.

Muzička zvijezda Lepa Brena dobila je 100.000 evra za novogodišnji nastup.Brena se i te kako raduje ovom nastupu, jer je ona jedna od omiljenih pjevačica u Crnoj Gori.

Izvor: Alo

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Pendrek

13.12.2017 07:27

100'000 eur, a 400 gostiju, znaci 250 po gostu. A gdje je hrana. Ova vijest je samo reklama i nista vise. Nemaju dovoljno gostiju pa traza nacin da ih nafataju kroz ove jeftine reklamne trikove. Vec vidjeno. A da mi je vidjeti i to malo budala koji plate tolike pare da vide nulu od pjevackog glasa i prepariranu/plastificijanu damu u poodmaklim godinama.

ODGOVORITE
Name

Misko

13.12.2017 07:58

Lepa Brena je veliki umetnik. Ja ne slusam njenu muziku ali je ona za danasnje krestavce institucija. 100.000 eur je svakako pretjerano i naduvano. Realno bi bilo do pola te cifre. Dobar orkestar u Srbiji trazi od 6 do 10 hiljada za vece. A nju ne prate salabajzeri nego vrh muzicari.

Name

RAJNA

13.12.2017 09:00

Mora jadna , šta će. Bobo ponovo izgubio na kartama, a kamatari već obilaze . Tako ona od samog početka braka, vraća i plaća, a Baja samo troši i j.....e, sve što stigne.

Name

Car.

13.12.2017 07:45

samo tako,narod je potrbno pod hitno oduzeti lovu:lova nije za obicnu raju.

ODGOVORITE
Name

care

13.12.2017 17:56

Njoj ta cijena nije bila ni u naj boljim danima a kamoli danas.Sreca da se neplaca porez na lazi.