156. Дерби - Састав Партизана: Ожеговић и Тавамба, без Суме!

Ово је очекивани састав Партизана за 156. "вечити" дерби. . .

Фудбал 13.12.2017 | 10:15
156. Дерби - Састав Партизана: Ожеговић и Тавамба, без Суме!
Мирослав Ђукић је у најави 156. "вечитог" дербија казао да у сутрашњој утакмици против Црвене звезде (18 часова, Арена Спорт) нема фаворита, али да његова екипа, с обзиром на то да је у бодовном заостатку, просто мора да иде на победу.

Стога је пред тренером Партизана велика одлука о томе којих 11 ће добити шансу у Хумској и успети да савлада Црвену звезду у правом "европском дербију".

На голу је сигуран Владимир Стојковић који фантастично брани читаве јесени, а коме би ово могла да буде и последња утакмица у црно-белом дресу пошто је најавио да је одлазак могућ, док ће и задња линија бити мање-више стандардна у односу на већи део сезоне.

Крај левог бока се очекује Немања Г. Милетић, док ће на десном деловати капитен Мирослав Вулићевић, а мања повреда штопера Милана Митровића "кроји" штоперски пар.

То ће, највероватније, бити Немања Р. Милетић и"повратник" Бојан Остојић који је био члан стартне поставе и у мечу у Крушевцу (2:1), који има искуство у "вечитим" дербијима пошто није поражен ни у једном од претходна три (1:1, 3:1, 0:0).

Опорављени Евертон ће на средини терена играти уз Марка Јевтовића, што је разлика у односу на претходни обрачун Црвене звезде и Партизана када је уз Бразилца играо Милан Радин.

Не очекује се да Сејдуба Сума почне "вечити" дерби него ће уз леву аут-линију, што није била реткост у претходним мечевима Партизана, заиграти Данило Пантић, док ће на супротној страни бити Зоран Тошић, још један фудбалер који се опоравио од повреде.

Очекује се да Мирослав Ђукић у овом мечу поново "упари" Леандреа Тавамбу и Огњена Ожеговића, пошто је утисак да боље сарађују када су заједно на терену.

Тавамба је већ био стрелац у "вечитом" дербију, док Ожеговић игра против свог некадашњег тима, коме је дао два гола као члан Чукаричког.

Стога, ово је очекивани састав Партизана...

ПАРТИЗАН: Стојковић - Вулићевић. Н. Р. Милетић, Остојић (Митровић), Н. Г. Милетић - Евертон, Јевтовић - Тошић, Тавамба, Пантић - Ожеговић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар