156. Derbi - Sastav Partizana: Ožegović i Tavamba, bez Sume!

Ovo je očekivani sastav Partizana za 156. "večiti" derbi. . .

Fudbal 13.12.2017 | 10:15
156. Derbi - Sastav Partizana: Ožegović i Tavamba, bez Sume!
Miroslav Đukić je u najavi 156. "večitog" derbija kazao da u sutrašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde (18 časova, Arena Sport) nema favorita, ali da njegova ekipa, s obzirom na to da je u bodovnom zaostatku, prosto mora da ide na pobedu.

Stoga je pred trenerom Partizana velika odluka o tome kojih 11 će dobiti šansu u Humskoj i uspeti da savlada Crvenu zvezdu u pravom "evropskom derbiju".

Na golu je siguran Vladimir Stojković koji fantastično brani čitave jeseni, a kome bi ovo mogla da bude i poslednja utakmica u crno-belom dresu pošto je najavio da je odlazak moguć, dok će i zadnja linija biti manje-više standardna u odnosu na veći deo sezone.

Kraj levog boka se očekuje Nemanja G. Miletić, dok će na desnom delovati kapiten Miroslav Vulićević, a manja povreda štopera Milana Mitrovića "kroji" štoperski par.

To će, najverovatnije, biti Nemanja R. Miletić i"povratnik" Bojan Ostojić koji je bio član startne postave i u meču u Kruševcu (2:1), koji ima iskustvo u "večitim" derbijima pošto nije poražen ni u jednom od prethodna tri (1:1, 3:1, 0:0).

Oporavljeni Everton će na sredini terena igrati uz Marka Jevtovića, što je razlika u odnosu na prethodni obračun Crvene zvezde i Partizana kada je uz Brazilca igrao Milan Radin.

Ne očekuje se da Sejduba Suma počne "večiti" derbi nego će uz levu aut-liniju, što nije bila retkost u prethodnim mečevima Partizana, zaigrati Danilo Pantić, dok će na suprotnoj strani biti Zoran Tošić, još jedan fudbaler koji se oporavio od povrede.

Očekuje se da Miroslav Đukić u ovom meču ponovo "upari" Leandrea Tavambu i Ognjena Ožegovića, pošto je utisak da bolje sarađuju kada su zajedno na terenu.

Tavamba je već bio strelac u "večitom" derbiju, dok Ožegović igra protiv svog nekadašnjeg tima, kome je dao dva gola kao član Čukaričkog.

Stoga, ovo je očekivani sastav Partizana...

PARTIZAN: Stojković - Vulićević. N. R. Miletić, Ostojić (Mitrović), N. G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić, Tavamba, Pantić - Ožegović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar