СП клубова: Гремио у финалу - чека Реал!

Евертон накривио сомбреро, Гремио чека Реал у финалу Светског првенства! Резервиста бразилског клуба решио први полуфинални дуел у продужетку - 1:0.  Гремио је у финалу, чека се Реал? Гремио је у полуфиналу ФИФА Клупског светског првенства након продужетака савладао победника Пачуку, а чини се као да већ знамо ко ће им бити ривал. . .

Фудбал 12.12.2017 | 21:05
СП клубова: Гремио у финалу - чека Реал!
Бразилски Гремио је први финалиста Светског клупског првенства у фудбалу након што је у продужетку савладао мексичку Пачуку са 1:0. Стрелац поготка одлуке и то врло лепог био је резервиста Евертон, који је у 95. минуту мајсторски искористио грешку одбране ривала и оверио пласман у велико финале.

Иначе, борбен и тврд меч одиграли су шампиони Јужне и Северне Америке, али смо тек на тренутке видели конкретне прилике за гол. Најбољу, вероватно и једину на целом мечу, пропустио је везиста Пачуке Алфонсо Гузман и то десетак минута пре краја када је могао све да реши, али се тај промашај касније осветио његовом тиму. 

Гузман је нешто касније постао и званично трагичар меча пошто је зарадио црвени картон (други жути) у 110. минуту, па је мексички клуб у финишу јурио предност ривала са играчем мање.

Ривал Гремија у финалу у суботу биће победник другог полуфинала између Ал Џазире и Реала из Мадрида, које је на програму сутра од 18 часова.

Иначе, у окршају за пето место данас поподне јапанска Урава је савладала мароканску Видад Казабланку са 3:2 (2:1).  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар