SP klubova: Gremio u finalu - čeka Real!

Everton nakrivio sombrero, Gremio čeka Real u finalu Svetskog prvenstva! Rezervista brazilskog kluba rešio prvi polufinalni duel u produžetku - 1:0.  Gremio je u finalu, čeka se Real? Gremio je u polufinalu FIFA Klupskog svetskog prvenstva nakon produžetaka savladao pobednika Pačuku, a čini se kao da već znamo ko će im biti rival. . .

Fudbal 12.12.2017 | 21:05
SP klubova: Gremio u finalu - čeka Real!
Brazilski Gremio je prvi finalista Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu nakon što je u produžetku savladao meksičku Pačuku sa 1:0. Strelac pogotka odluke i to vrlo lepog bio je rezervista Everton, koji je u 95. minutu majstorski iskoristio grešku odbrane rivala i overio plasman u veliko finale.

Inače, borben i tvrd meč odigrali su šampioni Južne i Severne Amerike, ali smo tek na trenutke videli konkretne prilike za gol. Najbolju, verovatno i jedinu na celom meču, propustio je vezista Pačuke Alfonso Guzman i to desetak minuta pre kraja kada je mogao sve da reši, ali se taj promašaj kasnije osvetio njegovom timu. 

Guzman je nešto kasnije postao i zvanično tragičar meča pošto je zaradio crveni karton (drugi žuti) u 110. minutu, pa je meksički klub u finišu jurio prednost rivala sa igračem manje.

Rival Gremija u finalu u subotu biće pobednik drugog polufinala između Al Džazire i Reala iz Madrida, koje je na programu sutra od 18 časova.

Inače, u okršaju za peto mesto danas popodne japanska Urava je savladala marokansku Vidad Kazablanku sa 3:2 (2:1).  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar