Рајола кипти од бијеса, Милан га баш преварио!

Донарума одлази као слободан играч?! Циркус се наставља, Невероватно шта су Росонери урадили на потписивању уговора.

Фудбал 12.12.2017 | 23:30
Рајола кипти од бијеса, Милан га баш преварио!
Летња сапуница добија тимски наставак, у главним улогама опет Милан, ЂанлуиђиДонарума и Мино Рајола!

Иако је суперталентовани голман прошлог лета после серије преокрета и контроверзи потписао нови уговор са Росонерима до 2021. године за плату од 5.500.000 евра (плус бонуси) и уговор за брата Антонија, сада његов менаџер Мино Рајола тражи поништавање уговора и да Донарума напусти клуб као слободан играч?!

Како?

Рајола тражи раскид уговора због психичког насиља које трпи његов клијент. Под Рајолиномпритиском, Донарума је чак у клуб послао писмо у којем тврди да је потписао нови уговор под психичком присилом.

Међутим, то је само изговор. Рајола је бесан јер су га Росонери преварили прошлог лета....

Менаџер је цело лето покушавао да спечи Донаруму да потпише нови уговор, али је малди голман на крају ипак попустио под притиском јавности, пресекао и обавезао се на верност клубу до 2021. године. За Рајолу је то био најгори сценарио јер је имао у плану да Донаруму води у неки други клуб и заради масну провизију.

Када му је постало јасно да неће успети у првој намери, Рајола је приликом потписивања уговора инсистирао на фиксној откупној клаузули која би у случају да Милан не избори Лигу шампиона износила 40.000.000 евра, а у случају да избори 70.000.000 евра. Што је Милан усмено прихватио...

Међутим, приликом потписивања уговора у јулу, Рајола није био присутан јер није желео да се сретне са Милановим директором Мирабелијем. Послао је адвоката Рига који је у тренутку потписивања уговора изашао из канцеларије, оставио Донаруму да потпише договорено, али фиксна клаузула никада није потписана. Миланови челници су успели да искористе време са Донарумом у просторији да га наговоре да не потпише клаузулу док је његов адвокат био одсутан. Голман је пристао, уговор је депонован у седиште Серије А, валидан је и у њему нема фиксне клаузуле.

То је разбеснело Рајолу који је преварен и сада покушава да издејствује раскид уговора под изговором да је Донарума субјект „психичког малтретирања“.

Лош почетак сезоне за Милан је био сигнал за Рајолу да опет закува око Донаруме. Сада покушава да поништи уговор под оптужбом да је његов клијент застрашен да не потпише клаузулу. Ако му то успе, онда ће Донарума бити слободан играч на крају сезоне, а као главни кандидат за његово довођење се помиње ПСЖ. Рајола већ има договор са Пари Сен Жерменом да добије велику провизију и да Донаруми обезбеди уговор са осам цифара.

Ипак, тешко да ће му ово проћи и да ће челници Серије А пресудити у његову корист... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар