Rajola kipti od bijesa, Milan ga baš prevario!

Donaruma odlazi kao slobodan igrač?! Cirkus se nastavlja, Neverovatno šta su Rosoneri uradili na potpisivanju ugovora.

Fudbal 12.12.2017 | 23:30
Rajola kipti od bijesa, Milan ga baš prevario!
Letnja sapunica dobija timski nastavak, u glavnim ulogama opet Milan, ĐanluiđiDonaruma i Mino Rajola!

Iako je supertalentovani golman prošlog leta posle serije preokreta i kontroverzi potpisao novi ugovor sa Rosonerima do 2021. godine za platu od 5.500.000 evra (plus bonusi) i ugovor za brata Antonija, sada njegov menadžer Mino Rajola traži poništavanje ugovora i da Donaruma napusti klub kao slobodan igrač?!

Kako?

Rajola traži raskid ugovora zbog psihičkog nasilja koje trpi njegov klijent. Pod Rajolinompritiskom, Donaruma je čak u klub poslao pismo u kojem tvrdi da je potpisao novi ugovor pod psihičkom prisilom.

Međutim, to je samo izgovor. Rajola je besan jer su ga Rosoneri prevarili prošlog leta....

Menadžer je celo leto pokušavao da speči Donarumu da potpiše novi ugovor, ali je maldi golman na kraju ipak popustio pod pritiskom javnosti, presekao i obavezao se na vernost klubu do 2021. godine. Za Rajolu je to bio najgori scenario jer je imao u planu da Donarumu vodi u neki drugi klub i zaradi masnu proviziju.

Kada mu je postalo jasno da neće uspeti u prvoj nameri, Rajola je prilikom potpisivanja ugovora insistirao na fiksnoj otkupnoj klauzuli koja bi u slučaju da Milan ne izbori Ligu šampiona iznosila 40.000.000 evra, a u slučaju da izbori 70.000.000 evra. Što je Milan usmeno prihvatio...

Međutim, prilikom potpisivanja ugovora u julu, Rajola nije bio prisutan jer nije želeo da se sretne sa Milanovim direktorom Mirabelijem. Poslao je advokata Riga koji je u trenutku potpisivanja ugovora izašao iz kancelarije, ostavio Donarumu da potpiše dogovoreno, ali fiksna klauzula nikada nije potpisana. Milanovi čelnici su uspeli da iskoriste vreme sa Donarumom u prostoriji da ga nagovore da ne potpiše klauzulu dok je njegov advokat bio odsutan. Golman je pristao, ugovor je deponovan u sedište Serije A, validan je i u njemu nema fiksne klauzule.

To je razbesnelo Rajolu koji je prevaren i sada pokušava da izdejstvuje raskid ugovora pod izgovorom da je Donaruma subjekt „psihičkog maltretiranja“.

Loš početak sezone za Milan je bio signal za Rajolu da opet zakuva oko Donarume. Sada pokušava da poništi ugovor pod optužbom da je njegov klijent zastrašen da ne potpiše klauzulu. Ako mu to uspe, onda će Donaruma biti slobodan igrač na kraju sezone, a kao glavni kandidat za njegovo dovođenje se pominje PSŽ. Rajola već ima dogovor sa Pari Sen Žermenom da dobije veliku proviziju i da Donarumi obezbedi ugovor sa osam cifara.

Ipak, teško da će mu ovo proći i da će čelnici Serije A presuditi u njegovu korist... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar