Прва конкретна понуда за Боаћија - 7.000.000 евра!

Звезда каже: Хоћемо још! У питању је француски прволигаш.

Фудбал 12.12.2017 | 23:15
Прва конкретна понуда за Боаћија - 7.000.000 евра!
Месецима се пише о Енглеској, помиње се чак и Челси, говори се о Кинезима, али прва конкретна понуда за најбољег стрелца Црвене звезде стигла је из Француске! Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта представници Рена позвали су одговорне из Љутице Богдана и јасно им ставили до знања да је репрезентативац Гане један од приоритета клуба из Бретање у зимском прелазном року! Они су спремни да за обештећење издвоје 7.000.000 евра.

Одговор са друге стране није био - потврдан. Спортски сектор Црвене звезде, свестан да за Боаћија постоји интересовање из Енглеске, верује да може да издејствује за милион или два веће обештећење. За Црвену звезду је добра ствар да је Рену ургентно потребан нападач за други део сезоне, те да се офанзивни адути тренера Сабрија Ламушија попут Мубале, Ерсумса и Тела збирно постигли пет голова!

Лоша ствар је што су Французи изузетно тврди преговарачи, тачније строго се држе плана из буџета да за новог нападача могу да издвоје поменутих седам милиона евра. И поред Боаћија имају, наводно, и друге опције из овог дела Европе. Како било почела је класична игра живаца, тако својствена за фудбалску пијацу.

Пре две сезоне велико интересовање владало је за Марка Грујића. Тада су челници Црвене звезде, предвођени Звезданом Терзићем играли стрпљиво, и на крају сачекали убедљиво најбољу понуду за младог репрезентативца Србије из Ливерпула. Ризик им се озбиљно исплатио, па тако и сада верују да могу да наплате огромно интересовање за Ричмонда Боаћија.

Снажни афрички нападач, који је у календарској 2017. години постигао 41 гол, ушао је у серију промашаја, посебно на европској сцени. Није искористио зицере у Борисову, Лондону, као и шансу у последњим тренуцима одлучујућег меча са Келном. Ипак, према појединим информацијама меч против Арсенала у Београду подигао је тржишну вредност Боаћију, иако није постигао гол.

Долазили су бројни скаути и представници енглеских клубова, али први конкретан потез су направили Французи. Рен је на сто челника Црвене звезде ставио 7.000.000 евра. На Маракани траже више, чак верују да обештећење може да иде и до десет милиона. Игра живаца.

Хоће ли Звезда профитирати? Много тога би требало да буде јасније после данашњег вечитог дербија.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Трансфермарцет

13.12.2017 06:53

Премало,без 20-25 милиона не треба ни разговарати.

ОДГОВОРИТЕ