Prva konkretna ponuda za Boaćija - 7.000.000 evra!

Zvezda kaže: Hoćemo još! U pitanju je francuski prvoligaš.

Fudbal 12.12.2017 | 23:15
Prva konkretna ponuda za Boaćija - 7.000.000 evra!
Mesecima se piše o Engleskoj, pominje se čak i Čelsi, govori se o Kinezima, ali prva konkretna ponuda za najboljeg strelca Crvene zvezde stigla je iz Francuske! Prema saznanjima MOZZART Sporta predstavnici Rena pozvali su odgovorne iz Ljutice Bogdana i jasno im stavili do znanja da je reprezentativac Gane jedan od prioriteta kluba iz Bretanje u zimskom prelaznom roku! Oni su spremni da za obeštećenje izdvoje 7.000.000 evra.

Odgovor sa druge strane nije bio - potvrdan. Sportski sektor Crvene zvezde, svestan da za Boaćija postoji interesovanje iz Engleske, veruje da može da izdejstvuje za milion ili dva veće obeštećenje. Za Crvenu zvezdu je dobra stvar da je Renu urgentno potreban napadač za drugi deo sezone, te da se ofanzivni aduti trenera Sabrija Lamušija poput Mubale, Ersumsa i Tela zbirno postigli pet golova!

Loša stvar je što su Francuzi izuzetno tvrdi pregovarači, tačnije strogo se drže plana iz budžeta da za novog napadača mogu da izdvoje pomenutih sedam miliona evra. I pored Boaćija imaju, navodno, i druge opcije iz ovog dela Evrope. Kako bilo počela je klasična igra živaca, tako svojstvena za fudbalsku pijacu.

Pre dve sezone veliko interesovanje vladalo je za Marka Grujića. Tada su čelnici Crvene zvezde, predvođeni Zvezdanom Terzićem igrali strpljivo, i na kraju sačekali ubedljivo najbolju ponudu za mladog reprezentativca Srbije iz Liverpula. Rizik im se ozbiljno isplatio, pa tako i sada veruju da mogu da naplate ogromno interesovanje za Ričmonda Boaćija.

Snažni afrički napadač, koji je u kalendarskoj 2017. godini postigao 41 gol, ušao je u seriju promašaja, posebno na evropskoj sceni. Nije iskoristio zicere u Borisovu, Londonu, kao i šansu u poslednjim trenucima odlučujućeg meča sa Kelnom. Ipak, prema pojedinim informacijama meč protiv Arsenala u Beogradu podigao je tržišnu vrednost Boaćiju, iako nije postigao gol.

Dolazili su brojni skauti i predstavnici engleskih klubova, ali prvi konkretan potez su napravili Francuzi. Ren je na sto čelnika Crvene zvezde stavio 7.000.000 evra. Na Marakani traže više, čak veruju da obeštećenje može da ide i do deset miliona. Igra živaca.

Hoće li Zvezda profitirati? Mnogo toga bi trebalo da bude jasnije posle današnjeg večitog derbija.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Transfermarcet

13.12.2017 06:53

Premalo,bez 20-25 miliona ne treba ni razgovarati.

ODGOVORITE