Фенербахче хоће Марка Грујића!

У питању је жеља за позајмицом на 18 месеци, са опцијом откупа.

Фудбал 12.12.2017 | 22:05
Фенербахче хоће Марка Грујића!
Турски медији пишу - Фенербахче жели да доведе Марка Грујића из Ливерпула! Жеља им је да га доведу у јануару на 18-месечну позајмицу после које би га одмах откупили. Турски Спорx пише да би откуп могао да кошта Канаринце око 5.000.000 евра.

Наводно, менаџер турског клуба Ајкут Кочаман је рекао Управи клуба и издвојио имеМарка Грујића као играча ког би волео да доведе у свој тим. Треба му везиста који зна да креира и шаље лопте у дубину.

С обзиром на то да је Грујић ове сезоне одиграо шест мечева за Ливерпул ове сезоне, није немогуће да би и њему пријало да оде негде где ће имати већу минутажу. Чак и у натрпаном зимском периоду Јирген Клоп је доста ротирао, али је Грујић ушао само једном у завршници против Брајтона.

Медији посвећени Ливепрулу пишу и да ће се Маркова ситуација са минутажом променити наредних месеци.

Подсетимо, Ливерпул и Фенербахче имају солидне везе, па су раније из енглеског у турски клуб знали да иду Дирк Кујт, Мартин Шкртел, Лазар Марковић...

Грујић је у Ливерпул дошао из Црвене звезде 2016. године за 7.000.000 евра, одиграо неке одличне пријатељске утакмице, али није успео да се избори за место у тиму поред конкуренције у вези Редса.

Видећемо да ли је промена клуба опција ове зиме.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар