Fenerbahče hoće Marka Grujića!

U pitanju je želja za pozajmicom na 18 meseci, sa opcijom otkupa.

Fudbal 12.12.2017 | 22:05
Fenerbahče hoće Marka Grujića!
Turski mediji pišu - Fenerbahče želi da dovede Marka Grujića iz Liverpula! Želja im je da ga dovedu u januaru na 18-mesečnu pozajmicu posle koje bi ga odmah otkupili. Turski Sporx piše da bi otkup mogao da košta Kanarince oko 5.000.000 evra.

Navodno, menadžer turskog kluba Ajkut Kočaman je rekao Upravi kluba i izdvojio imeMarka Grujića kao igrača kog bi voleo da dovede u svoj tim. Treba mu vezista koji zna da kreira i šalje lopte u dubinu.

S obzirom na to da je Grujić ove sezone odigrao šest mečeva za Liverpul ove sezone, nije nemoguće da bi i njemu prijalo da ode negde gde će imati veću minutažu. Čak i u natrpanom zimskom periodu Jirgen Klop je dosta rotirao, ali je Grujić ušao samo jednom u završnici protiv Brajtona.

Mediji posvećeni Liveprulu pišu i da će se Markova situacija sa minutažom promeniti narednih meseci.

Podsetimo, Liverpul i Fenerbahče imaju solidne veze, pa su ranije iz engleskog u turski klub znali da idu Dirk Kujt, Martin Škrtel, Lazar Marković...

Grujić je u Liverpul došao iz Crvene zvezde 2016. godine za 7.000.000 evra, odigrao neke odlične prijateljske utakmice, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu pored konkurencije u vezi Redsa.

Videćemo da li je promena kluba opcija ove zime.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar