Тодорић: Овако даље не може, размислићу о свему!

"Морамо у што краћем року да променимо неке ствари", рекао је директор Партизана и оградио се да о смени тренера Николића може да говори Управа или сам Николић.

Кошарка 11.12.2017 | 23:15
Тодорић: Овако даље не може, размислићу о свему!
"Навијачи су с правом незадовољни. Свесни смо да нисмо оправдали очекивања и да су се сви надали да ћемо имати боље резултате", рекао је спортски директор Кошаркашког клуба Партизан, Драган Тодорић, у интервјуу за "Информер".

Он је додао да клуб мора хитно да реагује и промени неке ствари, али није прецизирао које.

"Морамо у што краћем року да променимо неке ствари. Видећемо шта и како. Овако даље више не може".

Црно-бели су изгубили осам од последњих девет мечева у АБА лиги и Еврокупу.

"Имамо низ негативних резултата који мора да се прекине. То дефинитивно нико није очекивао. Морамо да пронађемо начин да изађемо из ове ситуације", поновио је Тодорић, али без улажења у детаље.

Током утакмице са Цедевитом у Дворани "Александар Николић", одиграној у суботу увече, навијачи су тражили одлазак тренера Мирослава Николића, а када су Загрепчани стигли до победе зачуле су се и увреде на Тодорићев рачун.

"То је био први пут у каријери да сам доживео да ми навијачи погрдно скандирају. Искрено, нисам се пријатно осећао. Због свих ствари мораћу добро да размислим о потезима које сам направио да ли сам погрешио", рекао је дугогодишњи функционер црно-белих и надовезао се:

"Што се тиче тренера, о томе мора управа да се огласи или сам Мирослав Николић".

Тодорић је истакао да клуб нема времена да пронађе квалитетног слободног играча и да се у том смислу много изгубило "чекањем" Самарда Самјуелса, с којим је на крају раскинут уговор.

Када су у питању потенцијална појачања из АБА лиге, Партизан ће право на трансфер имати само у периоду од уторка до четвртка ове недеље.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар