Todorić: Ovako dalje ne može, razmisliću o svemu!

"Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari", rekao je direktor Partizana i ogradio se da o smeni trenera Nikolića može da govori Uprava ili sam Nikolić.

Košarka 11.12.2017 | 23:15
Todorić: Ovako dalje ne može, razmisliću o svemu!
"Navijači su s pravom nezadovoljni. Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate", rekao je sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan, Dragan Todorić, u intervjuu za "Informer".

On je dodao da klub mora hitno da reaguje i promeni neke stvari, ali nije precizirao koje.

"Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može".

Crno-beli su izgubili osam od poslednjih devet mečeva u ABA ligi i Evrokupu.

"Imamo niz negativnih rezultata koji mora da se prekine. To definitivno niko nije očekivao. Moramo da pronađemo način da izađemo iz ove situacije", ponovio je Todorić, ali bez ulaženja u detalje.

Tokom utakmice sa Cedevitom u Dvorani "Aleksandar Nikolić", odigranoj u subotu uveče, navijači su tražili odlazak trenera Miroslava Nikolića, a kada su Zagrepčani stigli do pobede začule su se i uvrede na Todorićev račun.

"To je bio prvi put u karijeri da sam doživeo da mi navijači pogrdno skandiraju. Iskreno, nisam se prijatno osećao. Zbog svih stvari moraću dobro da razmislim o potezima koje sam napravio da li sam pogrešio", rekao je dugogodišnji funkcioner crno-belih i nadovezao se:

"Što se tiče trenera, o tome mora uprava da se oglasi ili sam Miroslav Nikolić".

Todorić je istakao da klub nema vremena da pronađe kvalitetnog slobodnog igrača i da se u tom smislu mnogo izgubilo "čekanjem" Samarda Samjuelsa, s kojim je na kraju raskinut ugovor.

Kada su u pitanju potencijalna pojačanja iz ABA lige, Partizan će pravo na transfer imati samo u periodu od utorka do četvrtka ove nedelje.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar