Власеница: Вјетар узроковао штету

Незапамћено невријеме погодило је ноћас Власеницу, оркански вјетар је у градском подручју чупао стабла, скидао кровове са кућа и зграда и ломио саобраћајне знакове.

Република Српска 11.12.2017 | 11:34
Власеница: Вјетар узроковао штету
У налету вјетра оштећена је и електромрежа, па током ноћи потрошачи на ширем подручју Власенице нису имали струју, али је током јутра и данас већина кварова санирана и електроснабдијевање је нормализовано.

Начелник општинског Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Жељко Дамљановић рекао је Срни да је причињена велика штета на више десетина зграда и кућа и на локалној инфраструктури.

"Екипе за процјену штете још су на терену и тек по завршетку њиховог посла имаћемо цјеловиту слику о размјерама ове елементарне непогоде. Јављају нам се и грађани који пријављују штету на својим објектима", навео је Дамљановић.

Интервенисала је и територијална ватрогасна јединица, која је угасила запаљени димњак на једној приватној кући, али није причињена већа материјална штета. 

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ЦУЈ

11.12.2017 10:58

Ја цуј дер Дамјановица Кеље сто се проби он даје изјаву и оцјену. На ста спаде град и треба олуја да га однесе. Фали још да Данијеле Вуковић звана Спечена коју проговори и да она каже штогда ее граде Власеницо на шта спаде. Иначе Днијела Вуковић звана Спечена је студирала дуже од 10 година и на крају завршила приватни факултет , ет такви нам кроје судбину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цуј

11.12.2017 12:04

Да је студирала државни сигурно би га заврсила у року, а можда и прије рока. На државном се купују дипломе ко жваке у продавници.

Name

кРАЉЕВИЦ

11.12.2017 12:34

Све је то иста скола Сања Станимировиц Данијела Вуковиц студирале по десет и висе година и на крају купе приватни сада им Краљевиц омогуцио да пмаетују криминалци

Name

Кец на 10

11.12.2017 19:30

Овом је добро досао овај вјетар.Па види му крова и фусераја три греде ставио и мало летве па мора то вјетар да однесе .Добро није и до сад га дигао. уфффф сад це и поткровље да никне и куца ко бомбона. После је прода узме паре и дзада у Њемацку.

Name

Забринути

12.12.2017 18:16

Куку мени, зар је на крају приватни завршила? А ја раишљам чиме је онако исфрустрирана, рекох загорула женска,кад она јађо мој ни дипломе нема да ваља. Њој је Мићо обећао да ће је смјестити у Бања Луку, зато гази преко мртвих и извршава све наредбе. Али богами ће јој СВЈЕДОКА САРАДНИКА одвести прије него је намјести.

Name

борац

11.12.2017 11:02

Они сто раде за 370км не спомиње нико ваљда због срамоте а лазе се навелико.

ОДГОВОРИТЕ