Vlasenica: Vjetar uzrokovao štetu

Nezapamćeno nevrijeme pogodilo je noćas Vlasenicu, orkanski vjetar je u gradskom području čupao stabla, skidao krovove sa kuća i zgrada i lomio saobraćajne znakove.

Republika Srpska 11.12.2017 | 11:34
Vlasenica: Vjetar uzrokovao štetu
U naletu vjetra oštećena je i elektromreža, pa tokom noći potrošači na širem području Vlasenice nisu imali struju, ali je tokom jutra i danas većina kvarova sanirana i elektrosnabdijevanje je normalizovano.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Željko Damljanović rekao je Srni da je pričinjena velika šteta na više desetina zgrada i kuća i na lokalnoj infrastrukturi.

"Ekipe za procjenu štete još su na terenu i tek po završetku njihovog posla imaćemo cjelovitu sliku o razmjerama ove elementarne nepogode. Javljaju nam se i građani koji prijavljuju štetu na svojim objektima", naveo je Damljanović.

Intervenisala je i teritorijalna vatrogasna jedinica, koja je ugasila zapaljeni dimnjak na jednoj privatnoj kući, ali nije pričinjena veća materijalna šteta. 

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

CUJ

11.12.2017 10:58

Ja cuj der Damjanovica Kelje sto se probi on daje izjavu i ocjenu. Na sta spade grad i treba oluja da ga odnese. Fali još da Danijele Vuković zvana Spečena koju progovori i da ona kaže štogda ee grade Vlasenico na šta spade. Inače Dnijela Vuković zvana Spečena je studirala duže od 10 godina i na kraju završila privatni fakultet , et takvi nam kroje sudbinu...

ODGOVORITE
Name

re cuj

11.12.2017 12:04

Da je studirala državni sigurno bi ga zavrsila u roku, a možda i prije roka. Na državnom se kupuju diplome ko žvake u prodavnici.

Name

kRALJEVIC

11.12.2017 12:34

Sve je to ista skola Sanja Stanimirovic Danijela Vukovic studirale po deset i vise godina i na kraju kupe privatni sada im Kraljevic omogucio da pmaetuju kriminalci

Name

Kec na 10

11.12.2017 19:30

Ovom je dobro dosao ovaj vjetar.Pa vidi mu krova i fuseraja tri grede stavio i malo letve pa mora to vjetar da odnese .Dobro nije i do sad ga digao. uffff sad ce i potkrovlje da nikne i kuca ko bombona. Posle je proda uzme pare i dzada u Njemacku.

Name

Zabrinuti

12.12.2017 18:16

Kuku meni, zar je na kraju privatni završila? A ja raišljam čime je onako isfrustrirana, rekoh zagorula ženska,kad ona jađo moj ni diplome nema da valja. Njoj je Mićo obećao da će je smjestiti u Banja Luku, zato gazi preko mrtvih i izvršava sve naredbe. Ali bogami će joj SVJEDOKA SARADNIKA odvesti prije nego je namjesti.

Name

borac

11.12.2017 11:02

Oni sto rade za 370km ne spominje niko valjda zbog sramote a laze se naveliko.

ODGOVORITE