Покушај суицида: Спасили младића

Ватрогасци и полиција спријечили су двадесетједногодишњег младића у намјерама да скочи с моста у улици Фрање Супила у Бањалуци.

Република Српска 11.12.2017 | 10:08
Покушај суицида: Спасили младића
Стајао је на ивици моста, пријетећи да ће скочити и не желећи да му ико прилази. Међутим, остварена је комуникација са њим, након чега је искориштен тренутак његове непажње и ухваћен је са леђа, чиме је спријечен у намјери.

Ова драма одиграла се протекле ноћи око 23 часа, а како је потврдио саговорник из Професионалне територијалне ватрогасне јединице Града Бањалука, тог мушкарца су, након што је спасен, преузели љекари Хитне помоћи.

“Један полицајац, те ватрогасци Ђорђе Ваван и Огњен Медаковић пришли су му са леђа и спријечили га да скочи са надвожњака”, открива извор “Независних”.

Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука, казала је да је двадесетједногодишњак смјештен у одговарајућу здравствену установу.

Извор: Независне

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Доктор

11.12.2017 09:28

Одлуците се или распутајте ,да ли је то мост или надвозњак???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жута минута

11.12.2017 09:36

Шта ћемо, дошла му жута минута. Што га не ставе под кућни надзор док га то не прође? Што га срамоте у болници још по овој хладноћи и ионако лошој ситуацији у здравству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyx

11.12.2017 09:42

Смичу се грађани са ума.....

ОДГОВОРИТЕ