Pokušaj suicida: Spasili mladića

Vatrogasci i policija spriječili su dvadesetjednogodišnjeg mladića u namjerama da skoči s mosta u ulici Franje Supila u Banjaluci.

Republika Srpska 11.12.2017 | 10:08
Pokušaj suicida: Spasili mladića
Stajao je na ivici mosta, prijeteći da će skočiti i ne želeći da mu iko prilazi. Međutim, ostvarena je komunikacija sa njim, nakon čega je iskorišten trenutak njegove nepažnje i uhvaćen je sa leđa, čime je spriječen u namjeri.

Ova drama odigrala se protekle noći oko 23 časa, a kako je potvrdio sagovornik iz Profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Grada Banjaluka, tog muškarca su, nakon što je spasen, preuzeli ljekari Hitne pomoći.

“Jedan policajac, te vatrogasci Đorđe Vavan i Ognjen Medaković prišli su mu sa leđa i spriječili ga da skoči sa nadvožnjaka”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, kazala je da je dvadesetjednogodišnjak smješten u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Doktor

11.12.2017 09:28

Odlucite se ili rasputajte ,da li je to most ili nadvoznjak???

ODGOVORITE
Name

Žuta minuta

11.12.2017 09:36

Šta ćemo, došla mu žuta minuta. Što ga ne stave pod kućni nadzor dok ga to ne prođe? Što ga sramote u bolnici još po ovoj hladnoći i ionako lošoj situaciji u zdravstvu.

ODGOVORITE
Name

xyx

11.12.2017 09:42

Smiču se građani sa uma.....

ODGOVORITE